dilluns, 28 de setembre del 2015

“La imatge ha estat molt bona”

Article de l'Esportiu / per X. M.

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

“Me'n vaig satisfet perquè hem remuntat un resultat advers dues vegades i perquè puntuar al camp del Girona és un èxit per a un club com el nostre”, va explicar Oriol Alsina, content amb el punt malgrat que Benja va estar a punt de marcar el 2-3. “Potser a la nit pensaré «hosti, si haguéssim marcat», però potser no hauria estat el més just.” En qualsevol cas, allò que més va enorgullir l'entrenador del Llagostera va ser l'aposta, el desenvolupament i el partit que van fer els seus homes: “Hem fet una variació tàctica i hem estat molt bé. La imatge ha estat molt bona.” Alsina va detallar els retocs: “Hem intentat que Juanjo fixés més al davant i buscar l'intercanvi constat de jugadors molt ràpids, Giva i Querol, amb Imaz apareixent a tot arreu. El mitjapunta havia de fixar la sortida de Pere Pons, i crec que hem interpretat molt bé el partit contra un molt bon rival amb un sistema peculiar. Els canvis també ens han donat un plus quan han sortit.”
Amb el primer punt a fora, i sobretot per com va estar el seu equip, Alsina espera que l'equip faci un pas endavant: “La imatge del Llagostera ha de ser aquesta. Amb continuïtat, competint molt bé i guanyant els duels individuals per després afrontar els col·lectius.” De fet, els llagosterencs van proposar probablement més que el rival en joc ahir: “Ens han sortit les coses i hem fet dos gols. També algun error, perquè no podem deixar que Granell xuti, però hem proposat joc, amb més possessió, verticalitat, qualitat, risc i presa de decisions que en l'anterior partit. Hem millorat moltíssim.”
Alsina va parlar de la recta final boja, amb les dues ocasions de Benja i la de Mata a l'altre costat. “Tots ens vèiem amb cor de guanyar, el partit estava trencat i hem arriscat.” Sense la transcendència del duel de fa quatre mesos, el maresmenc hi va veure la mateixa tensió: “Cada punt és molt important per a un club com el nostre. D'aquests sovint no ens en recordem, però valen tant com els del final.”

TENSIÓ

“Per mi, hi havia la mateixa que
en l'últim derbi; cada punt és
molt important”

SATISFACCIÓ

“Hem aixecat dos cops un resultat advers. Puntuar aquí és un èxit per a nosaltres”

ORGULL

“Hem interpretat molt bé el partit
i hem generat ocasions; hem estat molt bé”
 
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui