dilluns, 28 de setembre del 2015

Juanto i Jorge debuten

Article de l'Esportiu / per E. Ciurana

Llagostera. El davanter va marcar el 2-2 definitiu i el central va ocupar un lloc a l'eix, després que Escassi fos recol·locat al mig del camp. Giva va estrenar titularitat en la lliga

Juanto, celebrant el seu gol d'ahir Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera va presentar ahir una petita revolució en l'equip titular, amb tres novetats respecte a l'últim partit. A la defensa Jorge García va ocupar un lloc a l'eix i va jugar els primers minuts en la lliga, mentre que Escassi va ser recol·locat al doble pivot per primera vegada, formant parella amb Pitu –Tito es va quedar a la banqueta i Emilio, lesionat, fora de la convocatòria.
A més de Jorge i Pitu l'altra novetat en l'onze llagosterenc va ser Giva, que va estrenar titularitat en la lliga –fins ahir només havia jugat 34 minuts en dos partits, amb un gol marcat–, deixant a la graderia Mosquito, titular el cap de setmana passat. Giva va assistir Imaz en el primer gol llagosterenc.
Juanto, el debut somiat
En la segona meitat va destacar el debut en la lliga de Juanto Ortuño. El davanter va entrar en el minut 75 i només en va necessitar deu per marcar el definitiu 2-2, que donava un punt importantíssim al seu equip. En la roda de premsa posterior Oriol Alsina va destacar el treball de Juanto.
 
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui