divendres, 11 de setembre del 2015

El fons d'armari funciona

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Rotacions. En el partit de copa hi van participar un bon grapat de jugadors que gairebé no havien jugat en la lliga i van demostrar que Oriol Alsina pot comptar amb ells quan faci falta

Juanto es desmarca de dos jugadors de l'Albacete durant el duel de copa de dimecres Foto: QUIM PUIG.
1
El Llagostera ha arrencat la temporada amb 26 fitxes corresponents a jugadors de la primera plantilla, un fet que evidencia que Alsina té un gran fons d'armari però que es pot convertir en una arma de doble tall si no se sap gestionar bé. En cada partit de lliga el tècnic blaugrana ha de deixar fora de la convocatòria vuit futbolistes si els té tots a la seva disposició. De fet, en el duel de copa contra l'Albacete fins a quatre jugadors van disputar els seus primers minuts en competició oficial del curs: Enric Pi, Juanto, Jorge i Jordi López.
Vist el rendiment dels menys habituals en la copa, sembla clar que en aquests primers compassos de la temporada la motivació dels 26 jugadors que formen la plantilla llagosterenca encara és molt alta, cosa que genera un beneït problema a Alsina. Sense anar gaire lluny, jugadors com per exemple Juanto, que no havia anat convocat en cap partit de lliga fins ara, van deixar molt bones sensacions sobre la gespa, i va presentar candidatura per aspirar a la vacant que ha deixat Chumbi en la punta d'atac. “No he pogut entrar en la lliga, i m'ho vull guanyar a còpia de treball. La copa era una bona oportunitat per convèncer el tècnic i això és el que he intentat”, explicava el davanter blaugrana just després de derrotar l'Albacete per 2-1.
En la mateixa línia de motivació màxima per poder entrar en la pròxima convocatòria es va expressar Enric Pi, que no havia jugat 90 minuts en un duel oficial des del 7 de juny: “Quan no jugues i t'arriba l'oportunitat, el que vols és fer-li veure a l'entrenador que pot comptar amb tu per al que calgui. La intenció és posar les coses difícils al tècnic i estic treballant per això.” Precisament Pi té números per poder entrar de cara al duel de diumenge al Carlos Belmonte d'Albacete, ja que Samu de los Reyes va marxar lesionat en el darrer partit de lliga i durant la setmana no s'ha pogut entrenar al màxim nivell.
Rodatge positiu
Més enllà de les estrenes, la copa també va servir per veure de titulars jugadors que han tingut poca presència fins ara. És el cas d'Imaz, que tan sols ha jugat 28 minuts en la lliga. El lleidatà va actuar a la banda esquerra, una posició que li pot obrir les portes de la titularitat. “Ja hi havia jugat al Lleida, i m'agrada perquè puc marxar cap a dins i m'arriba més la pilota. Hi ha molta competència, però sóc un jugador molt ambiciós que s'entrena al màxim per poder jugar. Això és el que vaig fer el curs passat i el que tornaré a fer aquest curs”, va destacar Jesús Imaz.
Hem de treballar molt fort per posar les coses ben difícils al tècnic. Si ho fem, serà positiu
Jordi López
migcampista del llagostera
La copa era una bona oportunitat per convèncer el tècnic i això és el que he intentat al camp
Juanto Ortuño
davanter del llagostera
Quan no jugues i t'arriba l'oportunitat, el que vols mostrar al tècnic és que pot comptar amb tu
Enric Pi
lateral del llagostera
Sóc ambiciós i sempre m'entreno al màxim per poder jugar. M'intentaré guanyar el lloc
Jesús Imaz
davanter del llagostera

Injecció de moral per a Benja

Més enllà del desgast físic fruit d'haver de jugar un partit entre setmana, el partit de copa va ser un bon bàlsam per a la plantilla llagosterenca després d'un inici de lliga irregular. Contra l'Albacete va tornar a jugar Emilio, després del cop al cap que es va fer contra el Lugo, i Benja es va retrobar amb el gol. Amb la lesió de Chumbi, l'atacant de Sant Cugat té moltes possibilitats d'assumir una de les posicions d'atac. Benja va celebrar amb ràbia un gol que donava el passi al seu equip i li permetia agafar confiança.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui