dijous, 27 d’agost del 2015

Últims dies d'incerteses

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Contra rellotge. El Llagostera continua rastrejant el mercat però ho fa condicionat per la possible sortida d'Alcalá. Des de la Costa Brava lamenten que la decisió es demori tant

En el dia d'avui el Llagostera té les 25 fitxes que pot tramitar plenes, però l'àrea esportiva del club encara no pot abaixar la guàrdia. Els de la Costa Brava tenen clar que si els surt una bona opció per reforçar la plantilla –fa un mes van demanar per Saúl (Deportivo), jugador que encara és al mercat– utilitzaran el marge salarial que encara tenen . Això sí, ara mateix, portar un reforç seria sinònim d'haver de donar una baixa a només quatre dies del tancament del mercat.
L'amenaça de quedar sense marge de maniobra també plana sobre el club que dirigeix Oriol Alsina, ja que, tot i que fa gairebé dues setmanes que es col·loca Alcalá a Montilivi a través d'una operació que implicaria el Manchester City, a la Costa Brava encara no n'han rebut cap notícia: “No sabem què hem de fer. Aquesta operació ens condiciona moltes coses si es fa. Tenir una fitxa lliure o no, un jugador disponible o no, uns diners o no... De moment ja ens va condicionar el primer partit de lliga i anem pel segon. El jugador s'entrena bé però no està del tot centrat, i al cos tècnic també tenim el cap pensant en què hem de fer per no quedar fotuts si se l'emporten el darrer dia. Si s'ha de fer alguna operació, que es faci com més de pressa millor. Ens beneficiarà a tots.”
Amb tres porters
Tot i que en l'inici de la pretemporada es va comentar que els porters serien René i Nico Ratti, i que Moragón tenia la porta oberta per sortir, finalment el de Manacor s'ha guanyat la confiança del cos tècnic i començarà el curs amb la fitxa feta i sent un porter de ple dret. Moragón, que té un any més de contracte, té com a primer objectiu ser convocat de nou.

EL PROTAGONISTA

No sabem què hem de fer. Ens condiciona moltes coses si Alcalá marxa: una fitxa lliure o no, un home disponible o no...
Si s'ha de fer alguna operació, que es faci com més de pressa millor. Ens beneficiarà a tots
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui