dijous, 27 d’agost del 2015

La reacció ha d´arribar a Lugo

Article del Diari de Girona / per Ramon Ribas

El davanter Juanjo considera que el Llagostera «ha de corregir errors i té marge de millora» però es mostra convençut que a l'Anxo Carro s'hi veurà dissabte la cara més ambiciosa de l'equip

27.08.2015 | 00:00
Juanjo persegueix el jugador de l´Osasuna Buñuel en una acció del partit de dissabte al Nou Estadi.
Juanjo persegueix el jugador de l´Osasuna Buñuel en una acció del partit de dissabte al Nou Estadi.
L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ho va repetir en més d'una ocasió abans de començar la competició oficial: l'excel·lent debut que va protagonitzar el seu equip la temporada passada a la Segona Divisió A no serveix de res perquè «ens han tret tots els punts i comencem de zero», Alsina afegia, a tall d'advertència, que «el Llagostera ha de tornar a demostrar que vol i pot competir en aquesta categoria». Qui està d'acord al 100% amb aquestes afirmacions és el davanter Juanjo Expósito, que tot i finalitzar la pretemporada anotant dos gols en els dos darrers amistosos no va sortir d'inici en l'estrena de la Lliga davant l'Osasuna. El davanter càntabre, que va ingressar al rectangle de joc al minut 72 substituint Samu de los Reyes per intentar capgirar un resultat que en aquells moments era de 0 a 2, assegura que «el vestidor estava fotut per la derrota però tenim aquesta setmana per aixecar el cap i pensar en el Lugo». Al mateix temps assegura que ja ha fet net de la lesió al turmell que el va fer treballar al marge del grup durant bona part de l'estiu.
Una de les mancances de fa una temporada en l'estrena dels llagosterencs a la Lliga Adelante va ser la manca de gol, sobretot en les primeres jornades de Lliga. Aquest poc encert en els darrers metres va situar als gironins durant una bona colla de jornades a la zona crítica de la classificació. Segons l'exdavanter del Tenerife, contra els navarresos, «no vam materialitzar cap de les ocasions que vam generar i l'Osasuna sí, i amb el 0 a 2 el cop va ser massa dur». L'atacant de Santander entona el mea culpa i reconeix que el rendiment del Llagostera en el primer partit no va ser l'espera,: «vam estar molt pitjor, però jo confio molt en aquest equip, cal corregir errors però hi ha molt marge de millora».
Juanjo, que viu la seva segona temporada a les files del conjunt del Gironès, fa bones les paraules d'Alsina quan admet que en aquesta temporada que tot just s'acaba d'encetar cal fer foc nou perquè dels bons records del passat no es viu. Per exemple, la proesa protagonitzada durant la segona volta de la temporada passada quan els de Carrillo, Alsina i Álvarez van acumular 15 jornades d'imbatibilitat que els va permetre, fins i tot, somiar en el play-off d'ascens a Primera Divisió, és un dels pensaments a oblidar perquè somiar en repetir uns resultats com aquells és poc més que una utopia. Segons Juanjo «veníem d'estar acostumats a guanyar i empatar en la segona volta del curs passat i ara de cop i volta encaixem aquest 0 a 2 en tota la cara». Sincer i realista com de costum, Juanjo trepitja de peus a terra i diu que «sabem que no guanyarem la Lliga, també sabem de la duresa d'aquesta competició i que caldrà corregir errors per no repetir-los».
Per observar el got mig ple i creure en la reacció ja a partir d'aquest dissabte a l'Anxo Carro de Lugo davant el conjunt dirigit per l'ex jugador del Barça i Reial Madrid, Luis Milla, el llagosterenc diu que «la temporada passada després d'un mal inici vam millorar i no cal fer saltar les alarmes però sí treballar». En la immaculada segona volta de la temporada passada, cap rival del Llagostera que va visitar l'estadi Palamós Costa-Brava havia estat capaç d'endur-se la victòria per dos gols de diferència com va passar en l'estrena dissabte passat contra l'Osasuna (0-2). Només l'Albacete (2-3) i el Mirandés (0-1) van sumar els tres punts al Nou Estadi en la segona part del curs passat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui