dissabte, 29 d’agost del 2015

L'inici d'un nou cicle amb Milla de timoner

 Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Canvis. A finals del curs passat, Tino Saqués es va convertir en nou propietari del club després de comprar el 57% del capital per 1,6 milions

Luís Milla dóna instruccions a un dels seus jugadors durant un entrenament Foto: ELPROGRESO.

El Lugo ha tingut en els darrers mesos diferents canvis en l'apartat institucional i esportiu. A finals del curs passat es va fer efectiva la venda del 57% del capital –valorat en uns 1,6 milions d'euros– a Tino Saqués, un empresari de la zona que, disconforme amb l'anterior màxim accionista, va decidir agafar les regnes del club. Amb Saqués, el principal canvi es va fer a la banqueta. I és que després de sis temporades exercint com a entrenador, Quique Setién va decidir deixar la direcció tècnica de l'entitat. El nou propietari va donar tota la responsabilitat del projecte a Luis Milla, exjugador professional i exseleccionador espanyol sub-21–, que va firmar un contracte fins al 30 de juny del 2018, un fet poc habitual pel que fa a la longevitat.
Un estil marcat
El canvi a la banqueta no ha suposat cap canvi traumàtic en l'estil de joc que desenvolupava el Lugo amb Quique Setién. Al futbol de toc i combinació s'hi ha afegit la pressió a camp contrari i la verticalitat, que té com a principal estilet el davanter Pablo Caballero, autor el curs passat de set dianes en els catorze partits que va disputar –va arribar en el mercat d'hivern– i que en la pretemporada d'aquest estiu ha pogut materialitzar vuit gols, a més d'estrenar-se en el primer partit de lliga al camp de l'Oviedo (2-2) amb una nova diana. La continuïtat de l'espigat davanter, juntament amb les incorporacions dels centrals Dealbert i Carlos Hernández i jugadors tècnics com ara Campillo i Igor Martínez, han dotat el Lugo de fons d'armari, que precisament ahir va ser augmentat amb la contractació de Joselú (Mallorca).
Dominador en molts casos pel que fa a la iniciativa del joc i la possessió de la pilota, el Lugo, amb Milla, serà un conjunt a seguir, pel seu atreviment i per la proposta del joc amb el 4-1-4-1, un sistema que aporta moltes possibilitats i alternatives, sobretot, pel que fa a l'atac. Per terres gallegues la il·lusió ha augmentat, però amb els peus a terra.

L'ENTRENADOR

Milla, per mà de Saqués, va firmar un contracte que el vincula al club fins al curs 2018

EL PRESSUPOST

La confecció de la plantilla, amb un toc continuista, se sosté per uns 2,5 milions d'euros

EL PERILL

Caballero s'ha convertit en el jugador més determinant de la plantilla

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui