diumenge, 23 d’agost del 2015

“Ens hem adonat que no estem al nivell o ritme que ens pensàvem”

Article de l'Esportiu  / per Joel Sebastian

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

En la seva estrena com a primer entrenador oficial del Llagostera a segona A, Oriol Alsina va haver de lamentar una derrota del seu equip. El tècnic va destacar el més gran encert de l'Osasuna, però també va fer autocrítica. “No ha estat el nostre millor partit. Avui ens hem adonat que no estàvem al nivell o ritme que potser ens pensàvem, i l'Osasuna estava més ficat que nosaltres i ha estat més encertat en les dues jugades. Hem tingut algunes opcions, però el que compta és encertar-les.”
Alsina va refusar parlar de “toc d'atenció” amb el seu missatge respecte al rendiment de l'equip, però va dir: “Pensàvem que hi havia jugadors que estaven millor, i en el primer partit s'ha vist que encara no. No han tingut el millor dia, però té un punt de lògica perquè és el principi. I potser l'error és nostre, perquè potser hauríem d'haver tingut rivals més forts en la pretemporada. En qualsevol cas, si guanyem el pròxim partit, tot serà diferent. I no oblidem que és l'Osasuna.”
El començament no va ser dolent, però es va anar complicant “contra un rival que ha sabut com jugar, amb molta solvència, i amb centrals que han estat molt bé i que ho han tret tot”. El tècnic va reconèixer que els navarresos es van imposar al mig del camp: “Tenien superioritat, i nosaltres no hem interpretat bé el joc per les bandes. Teníem els puntes molt amunt i els pivots en paral·lel, i ells ens guanyaven en les segones jugades.” Els canvis tampoc van ser determinants: “Amb Emilio, hem millorat una mica al mig, sobretot en la sortida. I després que Chumbi no ha tingut el seu millor dia, hi hem posat Mosquito per buscar més velocitat i profunditat”.
La incertesa d'Alcalá
Pedro Alcalá, pretès pel Girona –a través d'una cessió per part del Manchester City– no es va asseure ni a la banqueta. Quan li van preguntar pel central, Alsina va comentar: “Hem començat la lliga i ni ell ni nosaltres no sabem què hem de fer. Veurem com s'acaba. Encara falten 9 dies perquè es tanqui el mercat i podem esperar fins a l'últim dia.”

ALCALÁ

“Ha començat la lliga i ni ell ni nosaltres no sabem què hem de fer. Veurem com acaba”

EL RENDIMENT

“Hi ha jugadors que no han tingut el millor dia. Però té un punt de lògica perquè és el principi”

L'OSASUNA

“Ens ha superat al mig del camp i no hem interpretat bé el joc per les bandes. Han estat molt solvents”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui