diumenge, 30 d’agost del 2015

Alsina: «Hem fet prou mèrits per endur-nos almenys un punt»

Article del Diari de Girona / per Marc Verdaguer

El tècnic es mostra satisfet amb la imatge del Llagostera i lamenta l'1-0 rebut al descompte

30.08.2015 | 08:56
Masó intenta desfer-se de la pressió del jugador del Lugo Sergio Marcos ahir a l´Anxo Carro.
Masó intenta desfer-se de la pressió del jugador del Lugo Sergio Marcos ahir a l´Anxo Carro.
El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, ja es veia puntuant a Lugo quan, a 30 segons del final, Molinero va amargar de valent les expectatives del Llagostera. Per això Alsina es va mostrar dolgut per la manera en què havien encaixat la derrota a l'Anxo Carro, amb el gol a manca de mig minut per acabar el partit i després d'un xut des de fora l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria de René. Alsina, després del partit, comentava que "hem tingut una ocasió al final del partit, quan faltaven quatre minuts, però ells han tingut l'encert de provar un xut des de fora l'àrea i que els hagi entrat per l'escaire de la porteria".
Segons el tècnic del conjunt gironí "hem fet mèrits per sumar el punt, hem treballat moltíssim" i no feia fàstics a l'hora d'admetre que es conformava amb l'empat: "un punt a fora sempre és positiu, puntuar sempre és bo, perquè vas sumant", i des del seu punt de vista "el més just hagués estat un empat" a l'Anxo Carro.
El preparador maresmenc, a més, va admetre la injustícia del futbol comentant que el gol "ha estat molt cruel perquè ja no hem pogut ni fer el servei des del mig del camp", i afegia que "a tota la segona part no ens han xutat als tres pals i al final, amb aquesta jugada s'han acabat emportant els tres punts".
Optimista de mena
De cara al futur de l'equip llagosterenc Alsina és optimista i clar: "Amb el treball i la unitat de tot l'equip hem de superar aquest moment (dues derrotes en les dues primeres jornades de lliga) i trobar la mobilitat a dalt per tenir ocasions de gol". Alhora destacava que "defensivament hem estat molt correctes i ens han fet poques opcions, però al final marxem amb la cua entre les cames".
Pel que fa al joc de l'equip durant el paritt, considera que "hem tingut mancances a la primera part però a la segona ho hem corregit i hem estat millor sobre el terreny de joc".
Sobre la substitució, al descans, de Chus Herrero, Alsina va comentar que "el jugador ha rebut un cop molt fort a l'última jugada de la primera part, al descans hem intentat recuperar-lo i que pogués entrar però no ha pogut ser i hem posat Aimar al camp".
Pel que fa a l'entrada d'Emílio enlloc de Pitu, el tècnic ho argumentava dient que "en comparació amb Pitu, l'Emílio ens pot donar més possessió, però en Pitu és més murri i amb un o dos tocs et pot fer una bona jugada que creï una ocasió de perill".
Davant la inevitable comparació amb l'inici de la passada temporada, Alsina comentava que "si mirem els primers partits a fora de la passada temporada hi ha una gran diferència entre aquell equip i el que hem fet avui", i va acabar recordant que "la lluita del Llagostera serà la salvació i intentarem no estar patint tota la temporada. Si seguim treballant així les coses sortiran".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui