dimarts, 1 de novembre del 2016

"Palamós perd la màgia ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Palamós perd la màgia

2a divisió B. El Llagostera va perdre a casa contra el Barça B (0-2). Des del 27 de febrer contra el Girona a segona divisió A (0-1) els llagosterencs no havien ensopegat davant la seva afició

El Llagostera ha trencat en set dies dues ratxes que el perseguien. Si bé en el penúltim partit disputat al camp del Gavà (0-2) va trencar la malastrugança que el perseguia a domicili –va vèncer fora de casa després de 25 partits sense conèixer la victòria–, en la darrera jornada va veure com el Barça B assaltava el seu particular fortí (0-2) per aconseguir els tres punts al Palamós-Costa Brava, un fet que no havia aconseguit cap equip visitant des del 27 de febrer passat. Llavors el Girona va guanyar el Llagostera amb un gol de Granell des del punt de penal en l'últim duel gironí que s'ha disputat a segona A. Des de llavors, els vuit darrers partits en la categoria de plata i els primers cinc en la de bronze van aportar algun rèdit al conjunt llagosterenc –nou victòries i quatre empats.
El Llagostera, com la majoria d'equips de futbol, ha intentat en els darrers anys aconseguir els millors resultats a casa. Sigui per l'empenta de l'afició –en el darrer tram a segona A va ser essencial– o per les característiques del terreny i de l'estil de joc, els jugadors dirigits per Oriol Alsina havien aconseguit convertir el Palamós-Costa Brava en un autèntic fortí. La derrota contra el Barça B no ha de fer menystenir la sèrie de tretze bons partits dels gironins com a locals. Els darrers vuit enfrontaments a segona A van permetre al Llagostera mantenir el somni de la salvació fins al final de la temporada –el fet de no guanyar cap matx a fora va enfonsar els d'Alsina– i els cinc primers partits d'enguany han permès als blaugrana equilibrar un mal inici a fora, amb dubtes de tota mena, per apropar l'equip a la desitjada zona alta de la taula.
Enrere quedaran les golejades contra el Mallorca (3-0) o l'Alcorcón (4-0), les dues victòries consecutives contra l'Oviedo (2-0) i el Còrdova (1-0) o l'acomiadament del futbol professional derrotant el Saragossa (6-2).
Curs 2015/16 (2a A)
Llagostera-Mallorca
3-0
Llagostera-Alcorcón
4-0
Llagostera-Bilbao Athl.
2-1
Llagostera-Nàstic
1-1
Llagostera-Oviedo
2-0
Llagostera-Còrdova
1-0
Llagostera-Almeria
0-0
Llagostera-Saragossa
6-2
Curs 2015/16 (2a B)
Llagostera-Espanyol B
1-1
Llagostera-Atl. Saguntí
2-0
Llagostera-Vila-real B
2-2
Llagostera-Atl. Balears
2-1
Llagostera-Cornellà
3-0
Total: 9
victòries i
4
empats

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui