dimarts, 29 de novembre del 2016

"La pitjor ratxa del curs ". Article de @educiu a @lesportiucat

La pitjor ratxa del curs

Mal moment. Després de l'empat amb el Badalona (2-2) el Llagostera enllaça per primera vegada quatre jornades sense guanyar (2 punts dels últims 12). A casa la sèrie és de tres partits sense triomf 

 

El Llagostera va sumar el diumenge un empat a casa contra el Badalona (2-2) que va deixar un gust agredolç. Per una banda, el conjunt llagosterenc va salvar un punt quan semblava tot perdut (Samu va fer l'empat a dos en el temps afegit), però en contrapartida se'n van escapar dos més, i ja en van molts últimament. I és que el Llagostera encadena quatre jornades seguides sense guanyar (els d'Oriol Alsina han sumat 2 punts dels últims 12), la pitjor sèrie d'aquesta temporada, que ha deixat l'equip de la Costa Brava com a catorzè classificat amb 19 punts, a tres de la zona de descens i a sis de la de promoció d'ascens. La ratxa a casa també és preocupant, ja que el Llagostera ja fa tres partits que no aconsegueix els tres punts a Palamós.
“Puntuar sempre és bo, però la línia entre guanyar i perdre és molt fina. Només pensem en el següent partit”, recordava Alsina després de l'últim partit. El tècnic llagosterenc també va recordar la importància de mostrar-se com un equip solvent tant a casa com a fora, ja que el Llagostera jugarà ara tres dels pròxims quatre duels a domicili.
El Llagostera va tenir ahir festa, i serà avui quan torni a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell que servirà per començar a preparar el pròxim partit al camp del Lleida (divendres a les 20 h).

LES REACCIONS

ÚLTIMS 4 PARTITS
Llevant B - Llagostera (j. 13)
2-0
Llagostera - València B (j. 14)
1-1
Eldenc - Llagostera (j. 15)
2-0
Llagostera - Badalona (j. 16)
2-2
A CASA
Llagostera - Barça B (j. 11)
0-2
Llagostera - València B (j. 14)
1-1
Llagostera - Badalona (j. 16)
2-2
Puntuar sempre és bo, però la línia entre guanyar i perdre és molt fina. Només pensem en el següent partit
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui