diumenge, 27 de novembre del 2016

"Aixecar-se és imperatiu " Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Aixecar-se és imperatiu

Vital. Després de tres partits sense conèixer la victòria, el Llagostera necessita superar el Badalona a Palamós (a les 12 h) per retallar distàncies respecte als equips capdavanters 

 

Van passant les jornades (ja se n'han jugat 15) i el Llagostera continua sense demostrar tot el potencial que se li suposa. El conjunt llagosterenc, catorzè classificat amb 18 punts, està més a prop de la zona de descens directe (a 3) que no pas de la de promoció d'ascens (a 6), una situació que els llagosterencs intentaran millorar avui en la visita del Badalona (a les 12 h). Encara queda molta lliga, però els d'Oriol Alsina, que encadenen tres partits sense conèixer la victòria (derrotes contra l'Atlètic Llevant [2-0] i l'Eldenc [2-0] i un empat entremig amb el València Mestalla [1-1]), necessiten reaccionar amb celeritat per retallar distàncies respecte als equips capdavanters.
El Llagostera, que també fa tres jornades que no deixa la porteria a zero, es vol retrobar amb el triomf a Palamós després de dos partits sense sumar els tres punts com a local. El rival, però, s'entreveu d'allò més complicat, i és que el Badalona, cinquè amb 24 punts, és un dels equips més en forma del campionat, com ho demostra el fet que el conjunt dirigit per Manolo González va perdre el primer partit de lliga tot just la setmana passada amb el Sabadell (1-2). Els escapulats se n'estan sortint prou bé a domicili (13 punts en 7 partits), i en defensa són el segon equip menys golejat amb només 10 gols rebuts (els mateixos que l'Atlètic Balears i un més que l'Atlètic Llevant).
Amb Rafa Jordà i Diego
“La gent està molt mentalitzada, és un partit important per a nosaltres i sortirem a guanyar contra un gran rival, necessitem trobar aquesta regularitat que ens doni més tranquil·litat per competir setmana rere setmana. El Badalona és un equip molt complicat, encaixa pocs gols, sempre treu profit de tot i a fora encara no ha perdut, però anirem a totes, disposats a sumar els tres punts. Si guanyem retallarem distàncies amb els de dalt, ja que tampoc estem tant lluny”, explica Oriol Alsina, que per primera vegada aquest curs tindrà tota la plantilla a disposició. Tot i així, hi ha diferents jugadors que encara no tenen el ritme de competició idoni, com és el cas de Rafa Jordà o Diego Jiménez, que vénen d'un llarg període d'inactivitat. Alsina recuperarà Jordi Masó, sancionat la jornada passada, mentre que Enric Pi, ara al Badalona, s'enfrontarà per primera vegada amb el seu exequip.

LA PRÈVIA

La gent està molt mentalitzada, és un partit important per a nosaltres i sortirem a guanyar contra un gran rival. Necessitem trobar la regularitat

MÉS EFECTIUS

El Badalona és un equip molt complicat. Encaixa pocs gols, treu profit de tot i a fora no ha perdut
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

UN RIVAL COMPACTE

El Llagostera, que fa dos partits que no guanya a Palamós, recupera Rafa Jordà i Diego Jiménez
1
sola derrota
del Badalona en els primers 15 partits de lliga. Va ser tot just en la jornada passada, contra el Sabadell (1-2).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui