dissabte, 15 d’octubre del 2016

"Urgències". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera – U.E. Cornellà

Llagostera i Cornellà arriben necessitats d’una victòria per poder aixecar el cap i seguir endavant

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Com si es tractés d’un dramàtic capítol d’Urgències, dissabte a les 18:30, ambdós conjunts s’enfronten amb la intenció de sortir per la porta gran, i deixar al rival encara més enfonsat.
La sala d’urgències més famosa dels Estats Units es trasllada ara a Palamós, a l’estadi del Llagostera. Els blaugranes estan molt tocats. Fa tot just una setmana, els d’Alsina encaixaven una dolorosa derrota (4-0 davant el Mallorca B) que els situava a la zona de descens. Només un punt els separa de la permanència, però si volen ser el conjunt que acabi lluitant per la promoció a Segona Divisió A, ha de començar a remuntar places immediatament.
La situació dels visitants és lleugerament diferent. També arriba de perdre l’últim partit, en aquest cas a la Copa (2-1). Va ser davant de l’Hèrcules, que va avançar de ronda, i es veurà les cares amb el Barça de Luis Enrique.
Tot i aquesta derrota, els de Jordi Roger ocupen una còmoda 5ª plaça, a només dos punts del nou líder de la categoria, l’Ebro.
Estadístiques contràries
El partit de dissabte, es caracteritzarà per la diferència de números que ambdós equips duen a l’esquena. Mentre que el Llagostera s’encomana al Nou Estadi de Palamós per poder treure algun punt, al Cornella li agrada jugar com a foraster. Dels quatre partits jugats com a fora, el Cornellà no n’ha perdut cap –3 guanyats i un empatat–. És a dir, el Cornellà, com a visitant, és l’oposat al Llagostera. A uns els hi agrada jugar a terres hostils, i els altres ho detesten.
Probablement, el Cornellà arribi cansat del partit d’entre setmana; un fet que ha d’aprofitar el quadre d’Alsina que, en cas de guanyar, sumarien tres punts d’or pel camí cap a les posicions de promoció d’ascens. I deixarien enrere el malson d’aquest inici de campionat que tants disgusts els hi està donant al club i a l’afició.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui