dissabte, 15 d’octubre del 2016

"Tràmit enrevessat a Mollet | Prèvia del C.F. Mollet U.E. – U.E. Llagostera B". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Tràmit enrevessat a Mollet | Prèvia del C.F. Mollet U.E. – U.E. Llagostera B
Tot i que trepitjaran territori hostil, el ‘filialasso’ buscarà aquest cap de setmana seguir amb les bones sensacions que va deixar al 4-0 davant el Martinenc. Els de Pep Triadú arriben amb la moral pels núvols, després de sumar tres punts d’una manera contundent i recuperant les idees a l’hora de jugar la pilota.
Al davant tindran un rival complicat com és el Mollet. El conjunt de David Ortiz està situat a la 4ª plaça de la taula i és un dels equips que millors resultats està obtenint. A més, és dels pocs que segueix invicte a la categoria.
Tanmateix, no tot són bones notícies. Els quatre empats que suma, fa que el Mollet no ocupi unes posicions més altes a la classificació. L’estèril estadística de dues victòries, es queda curta si vol seguir mirant cap amunt.
Així doncs, les diferències entre tots dos equips és ben simple. Ambdós conjunts han aconseguit el triomf en dues ocasions, però els blaugranes han encaixat quatre derrotes, pels quatre empats del rival.
Els locals tenen una mitjana de gols per partit superior a la del Llagostera B (1.5 gols, per 1 del filial), igual que tarden més minuts a encaixar un gol. Per aquest motiu, sobre el paper, el Mollet és considerat el favorit per endur-se el partit. Però Pep Triadú i els seus són capaços de trencar aquest favoritisme i donar la sorpresa de la jornada.
Diumenge, a les 12 del migdia, al Municipal Germans Gonzalvo i dirigit per Juan José Cardenal (Maresme), la UE Mollet – UE Llagostera B corresponent a la 7ª Jornada del grup I de la Primera Catalana.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui