Els blaugranes superen amb claredat al Cornellà i agafen aire després d’unes jornades al descens

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Com bé portem temps dient a El Convocat, el Llagostera ha començat irregular en aquest principi de temporada. Els d’Alsina et poden alegrar el dia amb una victòria, que a la que et despistes, perden de forma contundent davant d’un altre.
Seguint amb el costum, el Llagostera va tornar a arreglar a casa, el que desaprofita lluny de Palamós. Amb un clar 3-0, el conjunt d’Oriol Alsina va superar a un Cornellà que no es va sentir còmode en cap moment. Tot i el domini local, els gironins no van poder sumar diferències al marcador fins a la segona meitat.
Un primer acte de parsimònia
Si bé els gols van arribar tot seguit de passar pels vestuaris, durant els primers 45’, el partit va perdre en ocasions clares de gol. Cap dels dos equips podien transformar el joc de pilota, en profunditat ofensiva que generés oportunitats per avançar als seus equips.
Marc Fernández i Robert Simón ho van intentar durant el transcurs d’aquest període, però cap dels dos va trobar el gol. Uns minuts abans d’arribar al descans, els locals van estar a punt d’avançar-se, però Ñoño va refusar la pilota quan aquesta ja s’endinsava cap a la porteria.
El partit va millorar i va guanyar en emoció a la represa. El trident atacant blaugrana va sobrepassar la línia defensiva rival una vegada i una altra. La M (Manel), R (Robert), M (Marc) va tornar a ser la peça clau perquè el Llagostera tornés a trobar-se amb el triomf.
En dos minuts de bogeria, primer Manel (53’) amb una bona definició, i després Robert Simón (55’) amb una bona rematada a l’escaire després d’una jugada col·lectiva, van equilibrar la balança de banda dels de la Costa Brava.
Abans de sentenciar el matx, Alsina va fer debutar a Pol Calvet a la lliga, qui va poder gaudir de 25’ per demostrar la seva valia davant l’afició. Poc abans d’arribar al final, altra vegada Manel (75’), va tancar el partit amb el 3-0 definitiu.
Una victòria que val or. Per les necessitats que estaven passant i la urgència que això suposava. Uns tres punts que van dedicats al Quim Carbó, a qui, tant club com afició, han volgut agrair la passió que li va oferir al club gironí durant tant de temps.
Amb aquest resultat, el Llagostera aconsegueix fer un salt a la taula, i col·locar-se a la 11ª plaça. Una posició molt bona, si la comparem amb el lloc de descens que ocupava fa només una setmana. S’espera, doncs, que aquesta victòria només sigui l’inici de la nova etapa del Llagostera a la lliga.
SEGONA DIVISÓ B III – UE LLAGOSTERA – UE CORNELLÀ (9ª JORNADA)
FITXA PARTIT:
3 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Rodri (Eloy, 71’), Samu, Valentín, Jordi Masó, Robert Simón, Marcos (Setti, 79’), Manel, Ruben Martínez, Marc Fernández (Pol Calvet, 63’).
0 – UE Cornellà: Marcos, Sierra, Ñolo, Borja, Lulu (Pelegrin, 76’), Gómez, Pep, Caballé, Enric, Ahmed (Ripoll, 61’), Lucas (Abraham, 55’).
Gols: 1-0 (Manel, 53’); 2-0 (Robert Simón, 55’); 3-0 (Manel, 75’).
Àrbitre: Fernando Navarro Collados (València).
Targetes: Rubén Martínez i Samu pel Llagostera.
Estadi: Nou Municipal de Palamós.