dissabte, 15 d’octubre del 2016

El Cornellà, el pitjor convidat ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Cornellà, el pitjor convidat

2a divisió B. El Llagostera busca la redempció rebent a Palamós l'equip més en forma a fora de casa. Els de Jordi Roger encara no han perdut a domicili i han guanyat els tres últims duels

El Llagostera vol oblidar com més aviat millor la dura derrota del cap de setmana passat al camp del Mallorca B (4-0), una desfeta inacceptable que va fer entrar l'equip en descens per primera vegada aquesta temporada (els blaugrana són divuitens, amb 8 punts). El Cornellà, doncs, arriba (Palamós, 18.30 h) en el pitjor moment de la temporada per als d'Alsina, perquè els verds són el millor visitant de la lliga.
“Puntuar sempre és positiu, però estem mentalitzats per guanyar, hem treballat bé tota la setmana. A casa nostra som molt forts i esperem sumar
els tres punts, i més després de la manera com vam perdre al camp del Mallorca B”, explica l'entrenador del Llagostera, que, això sí, espera que el partit entre setmana del Cornellà els passi factura: “La derrota en la copa ha estat un cop dur. Demà [per avui] veurem com estem físicament, perquè arribem justos”, admet Jordi Roger.
D'altra banda, l'Espanyol B rep avui (19.15 h, Esport3), l'Ebre, el líder de la competició.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón; Albarrán, Rodri, Samu, Valentín; Masó, Marc Martínez, Rubén Martínez, Marc Fernández, Pablo Sánchez i Manel.

Baixes:
Àlex Colorado (sancionat) i Rafa Jordà, Diego Jiménez, Nando Quesada i Vivi (lesionats).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Óscar Sierra, Borja, Lulu, Ñoño, Marc Caballé, Pep Caballé, Sergi Gómez, Lucas Gafarot, Abraham i Enric Gallego.
Baixes:
Pere, David Garcia i Puerto (lesionats).
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Carles Soria, Nacho Ruiz, Antonio Cristian, Lluís, Iago, Pipa, Melendo,
Gual, Rufo i Pibe.
Baixes:
Aarón Martín (amb el primer equip).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui