diumenge, 30 d’octubre del 2016

"El Barça B fa caure el fortí ". Article de @educiu a @lesportiucat

El Barça B fa caure el fortí

Cop d'autoritat. El Llagostera trenca contra el filial blaugrana una ratxa de 243 dies sense perdre a casa. Carbonell i Cardona van ser els golejadors de l'equip de Gerard López, més efectiu

243 dies després, el Llagostera va tornar a perdre un partit oficial a casa en caure amb el Barça B a Palamós (0-2). El duel va ser intens i no es va decidir fins a la segona meitat, en la qual el filial blaugrana es va mostrar més efectiu i, amb Carbonell i Cardona de golejadors, es van endur el premi gros. En els primers compassos del partit va ser el Barça B l'equip més actiu, dominador de la possessió de la pilota i triangulant amb facilitat de mig del camp cap endavant. De mica en mica, però, el Llagostera es va anar trobant més còmode al terreny de joc i va començar a insistir per les bandes. La pressió alta dels llagosterencs dificultava cada vegada més la sortida de pilota del filial blaugrana, encara que d'ocasions clares no n'hi havia ni a un costat ni a l'altre. Fins que l'exllagosterenc Alberto Perea va tenir el 0-1 a tocar amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal. A partir de la mitja hora de joc, l'enfrontament va augmentar de pulsacions i els contraatacs s'anaven alternant. En un d'aquests contraatacs, el Llagostera va reclamar penal per unes mans dins l'àrea que l'àrbitre no va voler assenyalar. Llavors va tornar a aparèixer Perea amb un obús espectacular des de fora l'àrea que va anar al pal just abans de la mitja part.. Poc després de la represa va arribar el 0-1 del Barça B, aconseguit per Carbonell, que va engaltar una volea des de dins l'àrea després d'aprofitar una pentinada d'un company en el servei d'una falta lateral (54'). Al Llagostera li tocava remar a contracorrent, però els minuts anaven passant sense que els d'Oriol Alsina inquietessin el rival, mentre que el Barça B es dedicava a defensar amb ofici, sense tampoc renunciar a l'atac. L'equip d'Alsina, a la desesperada, va introduir tres jugadors ofensius (Pablo Sánchez, Álex Colorado i Carlos Cano), però li va faltar malícia en atac i va ser incapaç de perforar la porteria rival. El Barça B, en canvi, va marcar el 0-2 a les acaballes del partit mitjançant Cardona. L'atacant del conjunt barceloní va aprofitar una bona centrada de Palencia i va superar Moragón amb un xut creuat amb la cama esquerra (89') que va posar punt final al partit.

ELS VESTIDORS LLAGOSTERA 0 BARÇA B 2

Hem tingut ocasions per obrir el marcador però no hem estat encertats. Ells han marcat les que han tingut
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán (Colorado, 73'), Eloi Zamorano, Samu, Valentín, Masó, Marc Martínez, Marc Fernández (Pablo Sánchez, 61'), Robert Simón (Carlos Cano, 75'), Rubén Martínez i Manel. BARÇA B: Suárez, Palencia, Tarín, José Martínez, Moisés, Gumbau, Sarsanedas (Xemi, 78'). Carbonell (Fali, 64'), Alfaro, Perea (Marc Cardona, 67') i Dani Romera. GOLS: 0-1 (54') Carbonell. 0-2 (Cardona (89'). ÀRBITRE: Yuste Querol. T.G.: als locals Albarrán, Samu i Marc Martínez; i als visitants Gumbau, Perea, Carbonell i Palencia. T.V.: cap. PÚBLIC: 1.089 espectadors al Palamós-Costa Brava.
Sabíem que era important mantenir la porteria a zero i aprofitar les oportunitats. És una victòria de prestigi
Gerard López
entrenador del barça b

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui