dimarts, 4 d’octubre del 2016

"Dues estrenes decisives ". Article de @educiu a @lesportiucat

Dues estrenes decisives

2a divisió B. Robert Simón i Pablo Sánchez van veure porteria per primera vegada aquest curs, dos gols decisius en la victòria del Llagostera contra l'Atlètic Balears (2-1)

El Llagostera va aconseguir diumenge una victòria alliberadora contra l'Atlètic Balears (2-1) que va espolsar tensió i urgències a un equip que acumulava tres jornades sense guanyar. En línies generals, el conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer un partit complet, sòlid en defensa (el 2-1 dels visitants va estar propiciat per un error puntual de Samu San José, que va cometre un penal infantil) i efectiu en atac, on van destacar els dos gols marcats per Robert Simón i Pablo Sánchez que van donar la victòria als llagosterencs. Van ser els primers gols dels dos atacants aquesta temporada, dues dianes que van donar confiança a l'equip i als jugadors en particular.
“Ara ja he trencat el gel i espero que sigui el primer de molts gols amb el Llagostera, i que tots serveixin per donar punts. La victòria era molt important per a nosaltres i estem mentalitzats de continuar en la bona línia”, explica Pablo Sánchez, que es va estrenar aprofitant una pentinada de Manel en el servei d'un córner.
“Un gol t'ajuda a tenir més confiança, tot i que el més important sempre és el triomf de l'equip. Després de no tenir recompensa en els últims partits, ja ens tocava guanyar, i ara estic segur que l'equip anirà a més”, comenta Robert Simón, que va marcar només dos minuts més tard que Pablo Sánchez, amb una gran volea amb la cama dreta.
En les primeres set jornades de lliga, el Llagostera ha fet set gols. Marc Fernández continua com a màxim golejador de l'equip amb tres dianes, mentre que Marc Martínez, Manel i els mateixos Robert i Pablo n'han marcat un cada un.
Ara toca la copa Catalunya
El Llagostera va fer ahir un entrenament al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell i avui s'hi tornarà a entrenar amb la mirada posada en el partit de la copa Catalunya de demà al camp del Gavà (a les 20 h), un matx idoni per veure en acció els jugadors menys habituals, així com alguns joves futbolistes del filial. Pel que fa a la infermeria, Vivi, Nando Quesada i Diego Jiménez continuen de baixa.

ELS PROTAGONISTES

Un gol t'ajuda a tenir més confiança, tot i que el més important sempre és el triomf de l'equip
Robert Simón
extrem del llagostera
Ara ja he trencat el gel i espero que sigui el primer de molts gols amb el Llagostera
Pablo Sánchez
davanter del llagostera
Els gols d'en Robert i en Pablo són una bona notícia. Com més jugadors marquin gols, millor