dimarts, 11 d’octubre del 2016

"C.D. Mallorca B 4-0 U.E. Llagostera". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Mallorca B 4-0 U.E. Llagostera

Amb la mateixa pedra

El Mallorca B aconsegueix la primera victòria local amb un contundent 4-0 sobre el Llagostera

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Llagostera ha iniciat el camí per la Segona Divisió B d’una manera peculiar. Per aquest trajecte, es troba amb diferents obstacles, que són els equips. Però, sigui el rival que sigui, segueix ensopegant amb la mateixa pedra: jugar fora de casa.
Diumenge, a Son Bibiloni, es va celebrar una festa de gols on el Llagostera no estava convidat. Els homes d’Alsina van encaixar una dura derrota que els desperta del somni de la victòria de la passada jornada.
Monòleg mallorquí
Tot i que el conjunt d’Alsina va començar amb un bon joc i gaudint d’alguna ocasió, ben aviat el pes del partit va caure cap al costat local. Abans, però, els blaugranes es podrien haver avançat al marcador, però la fusta ho va impedir.
El domini del Mallorca B es va traslladar a les grades de l’estadi, on els aficionats veien que havia arribat l’hora de suma el primer triomf de la temporada a casa. Així doncs, uns instants abans d’arribar al descans, Ángel Sánchez (44’) va inaugurar el caseller local.
A la represa, el Llagostera s’ha vist encara més superat que als primers minuts del partit. Només passaven uns minuts del segon acte, quan Tià Sastre (48’) feia el 2-0 amb una bona definició davant de Moragón.
De la mateixa manera, i amb una nova errada defensiva visitant, Omoigui (55’) sentenciava el matx, amb un resultat que deixava tocat als de la Costa Brava. El Mallorca B s’agradava. Jugaven com volien i aixecaven l’admiració de l’afició. Fins que, després d’una bona jugada col·lectiva dels de Javier Olaizola, Stephen (76’) finiquitava la golejada.
El Llagostera necessita reaccionar immediatament i deixar d’arreglar les coses a casa. S’han de començar a guanyar partits com a forasters perquè, sinó, els gironins començaran a patir de valent. Gràcies a aquesta contundent victòria, el Mallorca B aconsegueix sortir del descens. Una plaça que ocupa el Llagostera, al caure fins a la 18ª plaça.
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B III (JORNADA 8)
4 – Mallorca B: Parera, Juan José, Pol, González, One, Mohamed, Hammond, Alex, Omoigui, Sastre, Sánchez.
0 – Llagostera: Moragon, Masó, Rodri, Samuel, Merchan, Alex, Simón, Marc, Manel, Pablo, Marc Fernández.
Gols: 1-0 (Ángel Sácnhez 43’); 2-0 (Sastre, 49’); 3-0 (Omoigui, 54); 4-0 (Stephen, 76’).
Àrbitre: Víctor Pérez Peraza.
Targetes: Ángel Sánchez, Juan José, Pol i Parera per part del Mallorca B; Marc Fernández, Marc, Rodri, Samuel i Alex per part del LLagostera.