diumenge, 30 d’octubre del 2016

"Cau el fortí de Palamós ". Article de @educiu a @lesportiucat

Cau el fortí de Palamós

Pas enrere. El Llagostera trenca contra el Barça B una ratxa de 243 dies sense perdre a casa. Carbonell i Cardona van ser els golejadors del filial, més efectiu

243 dies després, el Llagostera va tornar a perdre un partit oficial a casa –l'anterior va ser el 27 de febrer del 2016, contra el Girona a segona A (0-1)– en caure amb el Barça B a Palamós (0-2). El duel va ser intens i no es va decidir fins a la segona meitat, en la qual el filial blaugrana es va mostrar més efectiu i, amb Carbonell i Cardona de golejadors, es van endur el premi gros. La derrota talla una sèrie de dues victòries consecutives –i sense encaixar gols– del conjunt dirigit per Oriol Alsina, que ahir sobretot li va faltar punteria en atac. En els primers compassos del partit va ser el Barça B l'equip més actiu, dominador de la possessió de la pilota amb els gironins Gumbau i Sarsanedas a la sala de màquines i triangulant amb facilitat de mig del camp cap endavant. De mica en mica, però, el Llagostera es va anar trobant més còmode al terreny de joc i va començar a insistir per les bandes. La pressió alta dels llagosterencs dificultava cada vegada més la sortida de pilota del filial blaugrana, encara que d'ocasions clares no n'hi havia ni a un costat ni a l'altre. Fins que l'exllagosterenc Alberto Perea va tenir el 0-1 a tocar amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal. A partir de la mitja hora de joc, el duel va augmentar de pulsacions i els contraatacs s'anaven alternant. En un d'aquests contraatacs, el Llagostera va reclamar penal per unes mans dins l'àrea que l'àrbitre no va voler assenyalar, instants abans que Robert Simón acabés una bona conducció amb un xut innocent que va aturar el porter Suárez. Llavors va tornar a aparèixer Perea amb un obús espectacular des de fora l'àrea que va anar al pal just abans del descans i que va posar l'ai al cor a l'afició del Palamós-Costa Brava, ahir més nombrosa del que és habitual (1.089 espectadors).
El Barça B no perdona
La segona meitat va començar amb un altre penal reclamat pel Llagostera, aquesta vegada sobre Robert Simón, que l'àrbitre tampoc va veure clar. Poc després va arribar el 0-1 del Barça B, aconseguit per Carbonell, que va engaltar una volea des de dins l'àrea després d'aprofitar una pentinada d'un company en el servei d'una falta lateral (54'). Al Llagostera li tocava remar a contracorrent, obligat a reaccionar amb el resultat en contra i amb mitja hora de marge per revertir la situació. Els minuts, però, anaven passant sense que els d'Oriol Alsina inquietessin el rival, mentre que el Barça B es dedicava a defensar amb ofici, sense tampoc renunciar a l'atac (Marc Cardona hauria pogut fer el 0-2 tot just entrar al camp amb una rematada de cap que va sortir alta per poc; i, més tard, Alfaro va fer lluir Moragón). El Llagostera, a la desesperada, va introduir tres jugadors ofensius (Pablo Sánchez, Colorado i Carlos Cano), però li va faltar malícia en atac i va ser incapaç de perforar la porteria rival. El Barça B, en canvi, va marcar el 0-2 a les acaballes del partit mitjançant Cardona. L'atacant del conjunt barceloní va aprofitar una bona centrada de Palencia i va superar Moragón amb un xut creuat amb la cama esquerra (89') que va posar punt final al partit.

LA PRIMERA PART LLAGOSTERA 0 BARÇA B 2

Perea va tenir a tocar el 0-1 dos cops i el Llagostera va reclamar unes mans dins l'àrea LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán (Colorado, 73'), Eloi Zamorano, Samu, Valentín, Masó, Marc Martínez, Marc Fernández (Pablo Sánchez, 61'), Robert Simón (Carlos Cano, 75'), Rubén Martínez i Manel. BARÇA B: Suárez, Palencia, Tarín, José Martínez, Moisés, Gumbau, Sarsanedas (Xemi, 78'). Carbonell (Fali, 64'), Alfaro, Perea (Marc Cardona, 67') i Dani Romera. GOLS: 0-1 (54') Carbonell. 0-2 (Cardona (89'). ÀRBITRE: Yuste Querol. T.G.: als locals Albarrán, Samu i Marc Martínez; i als visitants Gumbau, Perea i Palencia. T.V.: cap. PÚBLIC: 1.089 espectadors al Palamós-Costa Brava.

DECISIUS

Carbonell va obrir la llauna de volea (54') i Cardona va sentenciar el duel al final (89')

FRENATS

Al Llagostera li va faltar verí en atac i va tallar la sèrie de dues victòries consecutives

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui