dimarts, 20 de setembre del 2016

"Una reacció d'orgull".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una reacció d'orgull

2a divisió B. El Llagostera va eixugar un 0-2 gràcies a dos minuts d'inspiració ofensiva i una punteria que va faltar en la resta del partit, ara per ara un dels problemes per solucionar

1
El Llagostera va empatar a dos gols contra el Vila-real B. A priori per al conjunt llagosterenc un empat a casa no és un bon resultat, però, tenint en compte l'entitat del rival que tenien al davant i el desenvolupament del partit, el punt aconseguit contra el filial groguet es valora positivament. Abans d'arribar al descans, Aitor Cantalapiedra va situar el 0-2 en el marcador, fet que va obligar Oriol Alsina a moure fitxa i fer entrar Pablo Sánchez i Robert Simón en l'inici de la segona part. Els dos futbolistes van revolucionar l'equip, sobretot quan el tècnic d'Arenys de Mar va forçar més la màquina i va manar una defensa de tres coincidint amb l'entrada de Carlos Cano en el minut 67.
Tota la inspiració i punteria que havia faltat amb anterioritat –Colorado va tenir dues clares ocasions, en una de les quals va topar amb el travesser– va arribar entre el minut 69 i el 71, dues batzegades gironines que van reportar dues dianes. “Després d'arribar al descans amb un 0-2, l'equip ha mostrat orgull i honor. Fins i tot podríem haver guanyat, però en atac no tenim sort i defensivament el rival amb molt poc ens fa gol”, comentava el central Rodri
Després dels dos gols consecutius, Robert Simón encara va enviar una altra pilota al travesser, que hauria suposat una remuntada inversemblant del Llagostera. “L'actitud de la segona part ha estat molt bona. No és fàcil fer el que hem fet. El matx ens ha de donar moral però ens queda el sabor agre ja que podíem haver guanyat”, explicava Marc Fernández, un dels golejadors del partit.

LES REACCIONS

L'equip ha mostrat orgull i honor. Fins i tot podríem haver guanyat, però en atac no tenim sort
Sergio Rodríguez, ‘Rodri'
central del llagostera
L'actitud de la segona part ha estat molt bona. No és fàcil fer el que hem fet i eixugar un 0-2