dimecres, 7 de setembre del 2016

"Una bona oportunitat per lluir el fons d'armari". Article de @educiu a @lesportiucat

Una bona oportunitat per lluir el fons d'armari

Copa. El Llagostera, que presentarà un onze amb moltes novetats respecte a la lliga, visita el camp del Racing (20.30 h) amb l'objectiu de passar de fase

Després d'assolir contra l'Atlètic Saguntí la primera victòria en la lliga (2-0) el Llagostera canvia el xip i s'estrena en la copa (en va quedar exempt en la primera eliminatòria). El conjunt dirigit per Oriol Alsina visita el camp del Racing de Santander (a les 20.30 h) amb l'esperança de passar de fase i d'acostar-se una mica més al premi gran, que seria superar un altre encreuament i enfrontar-se amb un equip de la primera divisió que disputés competició europea, tal com ja va succeir la temporada 2012/13 contra el València. Per continuar somiant, els llagosterencs primer hauran de superar a partit únic el Racing, un equip que ha començat la lliga amb bon peu (7 punts dels primers 9 possibles) i que té entre cella i cella retornar a segona A al més aviat possible.
“Hem tingut la mala sort de jugar contra un gran equip i, a més, fora de casa i molt lluny, fet que ens trastoca una mica els plans de la setmana, perquè el diumenge també juguem al camp de l'Hércules. Però la copa ens fa molta il·lusió, hem fet bons papers els últims anys, i per a un equip de segona B el premi és molt gran si passes de la tercera eliminatòria”, explica Alsina, que destaca el nivell del rival: “El Racing ha fet un equip per pujar, amb jugadors de màxim nivell, molts d'ells amb experiència a segona A, és un clar candidat a quedar primer del seu grup o, si més no, de jugar la promoció d'ascens. Segur que serà complicat.”
Pel que fa a l'equip titular, s'espera que el tècnic llagosterenc aposti per un onze farcit de jugadors menys habituals en la lliga, a més d'algun futbolista del filial. En aquest sentit, el Llagostera s'ha endut a Santander els joves Carlos Cano, Eloi Zamorano, Marc Ferrer i Soufiane, i també un dels últims fitxatges, Pol Calvet (Jorge Shafa haurà d'esperar). En contrapartida, s'han quedat a terres gironines jugadors importants com ara Valentín Merchán, Rodri, Marc Fernández i Pablo Sánchez, a més dels lesionats Rafa Jordà i Diego Jiménez.
La temporada passada el Llagostera va arribar fins als setzens de final de la copa, quan va caure contra el Deportivo de la Corunya, de la primera divisió. Anteriorment, els d'Alsina havien superat l'Albacete i el Saragossa.

LA PRÈVIA

2a B i 3a:
Albacete - Arenas de G.
17.00
Tudelano - Sanluqueño
17.00
Caudal - Lleida
17.45
Formentera - Lorca
20.00
Guijuelo - Sestao River
20.15
Barakaldo - Amorebieta
20.30
Rac. Ferrol - Cirbonero
20.30
Toledo - Alcoià
20.30
Cultural L. - Calahorra
20.30
Racing - Llagostera
20.30
Cornellà - Extremadura
20.45
Cartagena - Hércules
21.30
2a A:
Mirandés - Elx
X-X
Lugo - Tenerife
X-X
Almeria - Rayo V.
X-X
Nàstic - Numància
19.00
Cadis - Llevant
20.00
Saragossa - Valladolid
22.00
Mallorca - Reus
22.00
Osca - Girona
19.00 (demà)
UCAM M. - Oviedo
20.00 (demà)
Alcorcón - Getafe
22.00 (demà) * El sorteig de la tercera eliminatòria també serà per categories.

EL PREMI GRAN

El Racing ha fet un equip per pujar, amb jugadors de màxim nivell, molts d'ells amb experiència a 2a A
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
La copa fa molta il·lusió, hem fet bons papers els últims anys i per a un equip de 2aB el premi és molt gran si passes de la tercera eliminatòria

UN CONTRINCANT FORT

Si el Llagostera supera el Racing i una fase més, el rival serà un equip de primera que jugui a Europa
El Racing ha començat la lliga amb bon peu, sumant 7 punts dels primers 9 possibles

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui