diumenge, 11 de setembre del 2016

"La confirmació, al Rico Pérez". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La confirmació, al Rico Pérez

2a divisió B. El Llagostera visita l'Hèrcules amb l'objectiu de sumar el segon triomf seguit i treure's de sobre la xacra que arrossega fora de casa

El Llagostera visita un dels estadis més històrics del grup tercer de la categoria, el José Rico Pérez d'Alacant, per enfrontar-se a l'Hèrcules, un dels principals candidats any rere any a l'ascens a segona A. El conjunt dirigit per Oriol Alsina haurà de mostrar la seva millor versió si vol tenir possibilitats de puntuar en un dels desplaçaments més durs del grup. Els dos equips van jugar dimecres partit de copa –els alacantins van haver de disputar una pròrroga contra el Cartagena– i el bloc que mostri més frescor i agilitat d'idees començarà amb un cert avantatge respecte a l'adversari. Les bones decisions i la qualitat individual que els dos conjunts tenen acabaran de decantar la balança. “Serà un partit molt complicat contra un rival que ens exigirà el màxim. El curs passat es van quedar a un partit de pujar a segona A i mantenen bona part del bloc, amb algunes incorporacions importants que han donat més qualitat”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.
L'Hèrcules sempre es marca com a obligació estar a la part alta de la taula, fet que afegeix pressió a cada una de les plantilles que construeix. Al seu estadi, tot i que en la segona jornada hi va ensopegar contra el Barça B (1-3), es caracteritza per perdre-hi pocs punts durant la campanya. De grans dimensions i gespa natural, el Rico Pérez s'adapta també a les característiques del joc que practica enguany el Llagostera. “Per la manera de jugar i el perfil de jugadors que tenim, preferim jugar en camps com el de l'Hèrcules. El Rico Pérez s'adapta als dos equips, però això és una lliga i hem de jugar contra tots els rivals en tots els camps”, explica el tècnic d'Arenys de Mar, que sobre el fet d'enfrontar-se a un dels favorits tan d'hora afegeix: “Ens queden setmanes per seguir acumulant coneixements i adaptar les peces tàcticament. Preferiria jugar contra qualsevol rival d'aquí deu setmanes, però no pot ser.”
La ressaca de la copa
L'Hèrcules i el Llagostera van jugar dimecres la copa. Els alacantins, que van vèncer en els penals, van haver de disputar una dura pròrroga contra el Cartagena, mentre que els llagosterencs van perdre contra el Racing de Santander: “Veurem a qui l'afecta més. Ells van jugar pròrroga, però nosaltres vam tenir un desplaçament molt dur. Psicològicament estem intactes però ells vénen amb l'alegria de classificar-se”, sentencia Alsina, que tindrà les baixes de Quesada, Jordà, Vivi i Diego.

LA PRÈVIA

Encara ens queden setmanes per seguir acumulant més coneixements i adaptar les peces tàcticament
Serà un partit molt complicat contra un rival que ens exigirà. El curs passat es van quedar a un partit
de pujar a segona A
i mantenen el bloc
Per la manera
de jugar que tenim, preferim jugar
en camps com
el de l'Hèrcules
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Diumenge, 11 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui