dijous, 18 d’agost del 2016

"Manel Martínez, a punt de sortir cedit al Llagostera".Article de @educiu i J. Danés a @lesportiucat

Manel Martínez, a punt de sortir cedit al Llagostera

Girona. El club de Montilivi vol que el davanter, fitxat del Sabadell aquest estiu, acumuli protagonisme en un dels equips més potents de segona B

Manel, en un partit de pretemporada amb el Girona Foto: ORIOL DURAN.
1
Manel Martínez va firmar el juliol passat un contracte de tres temporades amb el Girona, procedent del Sabadell. El jove davanter, de 24 anys, feia un pas endavant en la seva carrera esportiva, encara que tant el jugador com el club de Montilivi tenien clar que per aquesta temporada el més idoni per a totes dues parts era una cessió a un equip de segona B per no tallar la progressió del futbolista. Tot i així, el Girona primer volia veure de ben a prop les qualitats de Manel, que ha realitzat tota la temporada a les ordres de Pablo Machín, i que ha deixat molt bones sensacions. El corpulent atacant va acabar, juntament amb Fran Sandaza, com a màxim golejador del Girona en els partits de preparació amb dos gols en 169 minuts (va veure porteria contra el Nàstic i contra el seu exequip, el Sabadell), i va demostrar que pot ser un jugador important en un futur. Però el bon rendiment de Manel en la pretemporada no ha fet variar la idea inicial de cessió, principalment a causa de la gran competència que hi ha en la davantera del Girona, actualment formada per Sandaza, Cristian Herrera, Longo i Felipe, i que encara espera l'arribada d'un últim reforç.
Una peça cobejada
Molts clubs s'han interessat pels serveis de Manel en les últimes setmanes, però sembla que l'equip més ben situat per endur-se el premi final és el Llagostera, que està ultimant la seva incorporació. El conjunt dirigit per Oriol Alsina, a priori un dels més potents del grup tercer de segona B, ha dissenyat un equip amb la clara intenció de tornar a la categoria de plata com més aviat millor i ja fa temps que va al darrere de Manel. Curiosament, dissabte passat el davanter va ser present en l'amistós entre el Llagostera i el Girona jugat a Palamós, tot i que no va disputar ni un minut. Ara, a falta de tancar els últims detalls de l'operació, Manel tornarà a tastar una categoria en la qual el curs passat va marcar tres gols amb el Sabadell en la segona meitat del campionat, després de ser repescat del filial arlequinat de tercera divisió (13 gols). Amb la cessió al Llagostera el Girona espera que Manel, fill de l'exjugador del Barça Manolo Martínez Toral, continuï evolucionant com a futbolista i consolidi totes les bones maneres demostrades fins ara. El fet de tenir 24 anys va descartar ja d'entrada que Manel pogués combinar el primer equip del Girona amb el Peralada, filial de 3a divisió.

FA BONA PINTA

Manel, autor
de dos gols, ha deixat molt bones sensacions en la pretemporada

CONFIANÇA

24
anys
té Manel Martínez, que el juliol passat va firmar un contracte de tres temporades amb el Girona.

L'HANDICAP

El Girona té molta competència en
la davantera, que encara espera
un altre reforç

Al Llagostera també tindrà una dura competència

Una cessió al Llagostera permetria al Girona controlar de ben a prop l'evolució de Manel aquest curs. El davanter jugaria en un dels equips més forts de segona B, en el qual també trobaria una gran competència. I és que aquest estiu el conjunt llagosterenc ha fitxat jugadors interessants per a la davantera, com ara Rafa Jordà, Pablo Sánchez, Rubén Martínez o Carlos Cano, a més d'altres futbolistes que en un moment determinat també poden actuar com a referència. Una competència que no espanta Manel, convençut de les seves possibilitats.
Darrera actualització ( Dijous, 18 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui