dimarts, 9 d’agost del 2016

"L'últim d'arribar i de debutar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

L'últim d'arribar i de debutar

2a divisió B. Contra el Palamós, Rafa Jordà va jugar els primers 26 minuts amb el Llagostera. Amb ell, tots els nouvinguts ja han debutat

Més enllà de ser un partit amistós amb pocs al·licients en joc, el duel entre el Palamós i el Llagostera del diumenge passat va deixar com a anècdota el debut amb la samarreta llagosterenca de Rafa Jordà, la darrera incorporació del mercat estival per part dels gironins. Jordà va sortir al terreny de joc en el minut 64 en substitució de Pablo Sánchez en el que va ser l'únic canvi del tècnic Oriol Alsina durant els 90 minuts –va fer el mateix en el penúltim partit, dissabte, contra l'Al-Wahda– analitzant així el rendiment i el punt físic en què es troba la plantilla quan falten només quinze dies per l'inici de la lliga.
Rafa Jordà va actuar com a davanter centre, acompanyant Rubén Martínez. La davallada física dels seus companys, ja amb minuts i esforç a les cames, li van impedir participar regularment en el joc. Amb el debut del davanter de Santa Perpètua de la Mogoda, totes les noves incorporacions del Llagostera ja han vestit la samarreta blaugrana durant el transcurs d'un partit. A falta de l'arribada d'un nou davanter i un pivot defensiu, a més d'un jugador sub-23, la plantilla d'Alsina continua acumulant rodatge.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui