dilluns, 29 d’agost del 2016

“Cuando el río suena…”. Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera afronta un partit realment complicat davant l’Ebro, equip que es va estrenar amb una victòria davant del Sabadell

Raul Sanz

Raul Sanz

Després de tancar un gran any, mantenint la categoria, l’equip d’Emilio Larraz vol confirmar el seu bon moment i assolir la permanència sense dificultats. I no hi ha millor manera de començar la ruta per aconseguir l’objectiu que amb tres punts. I més mèrit té, fer-ho al sempre complicat camp del Sabadell.
Doncs bé, com diria el popular refrany, ‘‘Cuando el río suena…Agua lleva’’. Els locals duen molts partits oferint un gran joc i fent-se conèixer allà on juguen. El Llagostera no pot especular. Ha estat un estiu mogut. Podríem dir que és un nou equip, ple de nous jugadors; però l’esperit de tornar a Segona Divisió A segueix viu.
Un inici complicat
Com bé se sap, tot inici és complicat. I més, encara, quan la plantilla amb la que treballes és –gairebé tota– nova. Oriol Alsina té un repte aquesta temporada: traslladar els ànims als nous de voler guanyar-ho tot, de lluitar fins al final. De no donar res per perdut.
Els blaugranes han tingut una pretemporada molt bona. Tot i la complexitat d’ajuntar un grup de cares noves respecte a l’any anterior, l’equip ha sabut barrejar-se bé i, en alguns partits, ha semblat que portessin anys plegats.
L’empat davant l’Espanyol B, va confirmar la complexitat d’aquest nou repte. Però si hi ha una cosa clara, es que als gironins els hi sobra ambició.
Solidesa local
El Llagostera haurà de lluitar al màxim per treure profit de El Carmen. Els bons resultats a casa, és el punt fort de l’Ebro, equip que en la seva estrena a la categoria de bronze, va obtenir la permanència fàcilment (10ª posició).
Toca demostrar
La gran pretemporada –victòries davant el Barça B (1-0), BM Granollers (1-0) i Palamós (2-0)– i les grans incorporacions que ha fet el Llagostera en aquest mercat estival –fins a un total de 17– s’han de traslladar sobre el terreny de joc i fer valer el potencial que suposa.
Els d’Oriol Alsina han de seguir oferint un gran futbol. Els resultats arribaran, segur. El que és cert, és que l’ambient a la Costa Brava fa goig i s’anticipa un gran any pels catalans.
Les expectatives que es generen davant els nous fitxatges, la il·lusió de fer una gran temporada… l’afició està preparada.
Diumenge, a les 12:00, CD Ebro – UE Llagostera.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui