dilluns, 30 de maig del 2016

"Tocats i enfonsats". Article de Raul Sanz a @elconvocat

CD Leganés 2-0 UE Llagostera

El Leganés certifica el descens a 2ª Divisió B del Llagostera, dos anys després de pujar – Els locals, depenen d’ells mateixos per ascendir de manera directa


Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Leganés es va imposar per 2-0 davant el Llagostera i està a un sol pas de poder competir per primera vegada a la màxima categoria del futbol. Els d’Alsina eren conscients de la dificultat per poder salvar-se, però no van poder fer res per aconseguir-ho.
Tot i aquesta derrota, Almeria i Ponferradina van sumar en positiu, així que un resultat diferent al Butarque no hagués importat gaire. El Llagostera diu adéu a dos anys a la Lliga de Plata. Va quallar una excel·lent primera temporada, obtenint la novena posició, a només quatre punts del playoff. Aquest any, una mala primera volta, ha condemnat als gironins a enfonsar-se al descens.
Domini local
Ambdós equips caminaven necessitats d’obtenir la victòria. Uns per donar un pas més gran per ascendir directament, i els altres per fer possible un somni impossible. Van ser els locals, però, qui van portar la iniciativa del partit.
I el Leganés va colpejar primer. La lluita de Sastre a dins l’àrea va ser fructuosa perquè Gabriel, a la mitja volta, executés un fort xut amb la esquerra que no va poder desviar René.
Els ‘Pepineros’ van estar a punt de sentenciar el partit en una de les següents jugades, però el remat del mateix Gabriel després de la passada de Rubén Peña que el deixava totalment sol al segon pal, va sortir per sobre del travesser. Natalio va ser l’únic visitant que va poder crear perill pels blaugranes amb un xut que va ser aturat per Serantes.
A la represa, els blanc i blaus van seguir amb les bones sensacions. David Timor aprofitava un rebuig per assistir a Miramón, qui feia el 2-0. Posteriorment, Szymanowski va poder ampliar l’avantatge al marcador per el seu remat va sortir a prop de la porteria. Més tard, Mantovani va impactar una pilota al travesser.
Amb el cap ben amunt
A falta d’una jornada per finalitzar la temporada, Alsina vol que els seus jugadors l’acabin amb una bona imatge. El passat divendres ja va mostrar l’orgull que sentia cap als seus jugadors i que, passés el que passés diumenge, seguiria el mateix sentiment.
El problema no ha estat aquest ni el matx de fa una setmana. El problema resideix als escassos punts de la primera volta. I, sobretot, als partits fora de casa. La derrota davant el Leganés confirma la pitjor notícia pel conjunt de la Costa Brava: cap victòria a domicili en tota la temporada. I és que, si un equip vol romandre a una divisió, ha de ser regular, tant a casa com a fora.
El proper dissabte, al Nou Estadi de Palamós, el Llagostera rebrà a un Saragossa de playoff, amb la intenció de tancar, mínimament, amb una bona imatge aquest any davant la seva afició.
LIGA ADELANTE – JORNADA 41
CD Leganés: Serantes, Víctor Díaz, Mantovani, Insua, César Soriano, Timor, Sastre (Alberto Martín, 72’), Gabriel (Toni, 77’), Omar, Szymanowski i Rubén Peña (Asdrúbal, 81’).
UE Llagostera: René, Edu Oriol, Tito, Chus Herrero, Masó (José Carlos, 56’), Tébar, Querol (Imaz, 62’), Tébar, Emilio, Ríos Reina, Juanjo (Benja, min.70) i Natalio.
Àrbitre: Cordero Vega (Cantabria).
Targetes: Sastre, Rubén Peña i Szymanowski per part dels locals; Natalio pels visitants.
Gols: 1-0 (Gabriel, 11’), 2-0 (Miramón, 66’).
Estadi: El Butarque.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui