dijous, 5 de maig del 2016

"Quatre absències de pes en l'entrenament". Article de @educiu a @lesportiucat

Quatre absències de pes en l'entrenament

Problemes. Tébar, Escassi, Chus Herrero i Samu de los Reyes no es van exercitar per problemes físics i són dubte per dissabte

Marcos Tébar Foto: QUIM PUIG.
1
El Llagostera va fer ahir una doble sessió d'entrenament en la qual hi va haver absències destacades, ja que no es van exercitar Marcos Tébar, Alberto Escassi, Chus Herrero ni Samu de los Reyes, quatre jugadors amb un pes important en l'equip.
Tébar continua recuperant-se de l'esquinç al turmell que es va fer dissabte passat a Osca, un partit en què també es va lesionar Escassi, que dilluns va ser operat del cinquè metacarpià de la mà esquerra i que ahir encara presentava evidents símptomes de dolor. El futbolista vol jugar (en aquest cas ho faria amb una protecció), però encara no és segur que els serveis mèdics li donin l'alta. Tampoc no és clar que puguin jugar els defenses Chus Herrero i Samu, que arrosseguen problemes físics que els han privat de començar la setmana al mateix ritme que els seus companys.
El Llagostera, que tindrà la baixa ja sabuda de Nando Quesada, no té cap jugador sancionat per a aquesta jornada, mentre que l'Oviedo no podrà disposar de Verdés (sancionat) ni Johanneson i Jonathan Vila (lesionats), mentre que David Fernández és dubte.
Darrera actualització ( Dijous, 5 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui