diumenge, 1 de maig del 2016

@oriol_alsina:“El màxim responsable sóc jo”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“El màxim responsable sóc jo”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, donant instruccions als seus jugadors ahir a El Alcoraz Foto: DIARIO DEL ALTO ARAGÓN.
1
En la mateixa línia que els jugadors, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va entonar el mea culpa en la dolorosa derrota d'ahir a El Alcoraz. “El màxim responsable sóc jo, tant quan guanyem com quan perdem, com avui, perquè sóc el que decideixo l'alineació i el que treballa l'equip durant la setmana. Assumeixo totes les culpes”, va explicar Alsina, que tampoc va tardar gaire a assenyalar els seus futbolistes: “He d'analitzar bé el que ha passat, però molts jugadors no han sortit amb la intensitat que necessitàvem i no ho entenc, no hem saltat al camp com tocava. La derrota d'avui és una bona garrotada.”
El tècnic llagosterenc va voler valorar en profunditat la nefasta primera part del seu equip, el qual en el 23' ja havia encaixat tres gols, fet que feia perdre tota possibilitat de puntuar al camp d'un rival directe com l'Osca: “Hem sortit sense la concentració necessària i en la primera jugada ja hem encaixat l'1-0, fet que ens ha obligat a remar en contra només de començar. Llavors ens han fet dos gols més en dos córners, s'ha lesionat Tébar, a Escassi li ha sortit el dit de lloc... Teníem el vent en contra. En la segona meitat ho hem provat, amb més possessió, però no hem estat tan superiors com volíem, tot i que hem lluitat pel goal average. L'Osca ha merescut clarament guanyar el partit.”
Tot i la indignació pel resultat, Oriol Alsina va voler transmetre un missatge d'esperança de cara al futur: “Toca girar full i resar perquè els altres resultats ens acompanyin. Quatre dels sis partits que queden per jugar són a casa i mentre hi ha vida hi ha esperança; hem d'aixecar-nos com sigui per a la pròxima final a casa.” El tècnic va voler agrair el suport de l'afició llagosterenca desplaçada a El Alcoraz: “Gràcies per acompanyar-nos fins aquí, em sap molt de greu haver perdut d'aquesta manera.”

NO ES RENDEIX

“Quatre dels sis partits que queden per jugar són a casa i mentre hi ha vida hi ha esperança”

TOTHOM FALLA

“Assumeixo totes les culpes, però molts jugadors no han sortit al camp com tocava i
no ho entenc”

EL MAL DE TOT

“Hem encaixat l'1-0 en la primera jugada, fet que ens ha obligat a remar en contra només de començar”
Darrera actualització ( Diumenge, 1 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui