diumenge, 15 de maig del 2016

"No val especular". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera torna a rebre un equip que lluita per ascendir, el Còrdova, amb la intenció de repetir la victòria de l’anterior jornada.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Al igual que la setmana passada, l’equip de la Costa Brava, rep de nou a un equip de playoff. Cada jornada que passa, queden menys punts a guanyar i, per tant, menys opcions per obtenir la permanència. Per aquest motiu, l’equip d’Oriol Alsina necessita sortir a guanyar el partit; i prou. No s’ha de fixar en què fa un equip o un altre. Només val assolir l’objectiu de la salvació, i això només s’aconsegueix guanyant partits. Sense especular sobre els resultats dels rivals.
Tal i com va fer fa ja uns dies, davant l’Oviedo, els blaugranes han de fer valer el ‘factor camp’ i, amb l’ajuda de l’afició, sumar els tres punts. El Còrdova –que visitarà el Nou Estadi de Palamós per primera vegada– és només a un punt dels llocs de promoció, després de derrotar al Girona. Està clar, que l’equip d’Oltra farà valer la seva posició a la taula i sortirà amb una alta intensitat des de l’inici.

No encaixar i ser forts al davant
Si hi ha una cosa important al futbol, i més al tram final de temporada, és la seguretat defensiva. Últimament, els catalans assoleixen notablement aquest apartat. A més de la defensa, l’equip també ha de complir a l’atac. Natalio està en un estat de forma increïble, i l’equip intentarà aprofitar-lo per tenir opcions de cara a porteria.
Als últims quatre partits a casa, per exemple, els d’Alsina acumulen tres victòries i un empat –nou gols a favor i tres en contra–. Han de fer valer aquesta bona ratxa i aprofitar el bon moment que viuen per aconseguir un nou bon resultat.

Un bon local contra un bon visitant
El Còrdova sembla un simple conjunt que encadena resultats irregulars. Els de José Luis Oltra no aconsegueixen enfilar un seguit de partits bons. Dels últims sis partits, han guanyat dos. El mateix número d’empats i de derrotes. Tot i això, és un dels equips que segueix a la lluita calenta per obtenir una plaça de playoff. Amb set, és un dels equips que més victòries ha aconseguit com a visitant. Però al davant tindrà un Llagostera que, a casa, es fa més fort.
El mateix Alsina ha calificat al Còrdova com ‘‘un rival molt perillós’’. Ha tingut temps, també, de posar-li la etiqueta a Sergio León, afirmant que ‘‘ és un dels millors jugadors de la categoria’’. El tècnic és optimista amb el partit i s’agafa a la bona ratxa local per poder aconseguir treure bons punts:

‘‘Ara és el moment idoni per poder aconseguir la segona victòria consecutiva; seria importantíssim.’’

Queden 5 finals, i l’equip d’Alsina està amb la suficient moral com per tirar endavant i assolir l’objectiu final. L’afició està amb ells, cosa que els facilitarà les coses al Nou Estadi de Palamós. Nando Quesada, que continua recuperant-se de la lesió, i De Los Reyes no podran estar sota les ordres d’Oriol. Aquest últim, degut al contracte, ja que està cedit pel Còrdova.
Com bé diuen des del club amb el nou cartell: ‘‘No importa el fort que colpeges ; sinó el fort que et poden colpejar. I ho aguantes, sense deixar d’avançar!’’

JORNADA 38ª – LIGA ADELANTE
Diumenge, a les 19:00, al Nou Estadi de Palamós.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui