diumenge, 8 de maig del 2016

"Motius per creure". Article de Raul Sanz a @elconvocat

UE Llagostera 2-0 Real Oviedo

Un doblet de Natalio dóna esperances al conjunt d’Oriol Alsina; l’Oviedo pot quedar fora del playoff.


Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Dèiem, a la prèvia, que per poder optar a la permanència, s’havia de creure. Doncs bé, ho han demostrat. I vaja si ho han demostrat. El Llagostera va saber aprofitar cada una de les seves ocasions, en una mala primera part de l’Oviedo. A la represa, els visitants van intentar aferrar-se al partit, però un bon René ho va impedir.
Ambdós equips es jugaven molt en aquest matx, i sabíem que l’equip que no sumés, sortiria molt tocat. Per sort, el Llagostera va aprofitar el ‘factor camp’ i gràcies a l’ajuda de l’afició va poder endur-se els tres punts.

El Llagostera tenia clar el seu paper
Oriol Alsina sabia que havien de defensar-se amb ordre al darrere per poder recuperar la pilota i sortir al contraatac. Durant els primers 45’, l’Oviedo va tenir el domini de la pilota per no va gaudir d’ocasions clares per obrir el marcador.
En una pilota dividida guanyada per Juanjo, l’atacant va fer una bona passada a l’espai per un Natalio (17’) que, després de retallar a David Fernández, va batir al guardameta Miño.
Aquesta jugada va ser un clar exemple de l’alta pressió que va oferir el conjunt local en cada pilota que es jugava al mig del camp. La possessió no li va servir per res a un Oviedo que no va fer treballar gaire a René.

Jugant amb foc
L’equip de Generelo, va sortir a la desesperada a la segona meitat. Havien de jugar-se-la si volien seguir aspirant, mínimament, a l’ascens directe. Els nois d’Oriol Alsina van seguir amb el mateix ritme, i ben aviat José Carlos va estar a punt d’augmentar la distància, si no arriba a ser per Miño.
Kone, que havia baixat alguna línia per poder rebre la pilota, va gaudir d’alguna que altra oportunitat d’empatar. Una de les més clares va arribar quan el davanter ‘carbayón’ va rematar una bona volea. El xut però, va ser desviat per René amb una gran aturada.
Edu Bedia va estar a punt d’empatar després d’una gran execució de falta. Tot i que alguns aficionats que es van desplaçar a Palamós ja cantaven el gol, la pilota va tocar el travesser i posteriorment va botar a sobre la línia de gol.
A falta de deu minuts per acabar el partit, els d’Alsina van tornar a trepitjar àrea amb facilitat i Natalio (80’) va sentenciar el matx al rematar amb l’exterior una passada de Pitu.
El Llagostera i els seus aficionats van gaudir d’una gran tarda al Nou Estadi de Palamós, en una victòria que ajuda a l’equip a pujar la moral i afrontar els últims partits d’una altra manera. Han tornat a demostrar que volen quedar-se a la Segona Divisió i que seguiran lluitant fins a l’última jornada.
La setmana vinent, altre cop a casa, els llagosterencs reben al Còrdova. Aquesta setmana, han aprofitat la derrota de l’Almeria i l’empat de la Ponferradina i veuen com, la permanència, torna a ser més a prop. Per la seva part, l’Oviedo rebrà al Mirandés.
UE Llagostera: René; Edu Oriol (Emilio Sánchez, 85’), Ruyman, C. Herrero, Samu; Tito, Pitu, Jose Carlos (Masó, 79’), Imaz, Juanjo (Chumbi, 72’) y Natalio.
Real Oviedo: Rubén Miño, Fernández, David Fernández (Míchel, 60’), Josete, Peña, Jon Erice, Edu Bedia, Néstor Susaeta, Borja Valle (Aguirre, 69’), Koné (Linares, 78’) y Toché.
Gols: 1-0 (Natalio, 17’); 2-0 (Natalio, 80’).
Àrbitre: Gorka Sagués Oscoz (Comitè Basc).
Targetes: Tito, Ruyman, Oriol i Samu per part del Llagostera.
Estadi: Nou Estadi de Palamós.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui