diumenge, 22 de maig del 2016

"Llagostera visita el Mirandés en partits clau per al seu futur immediat". Article de Esport 3


Segona Divisió

El Nàstic viatja a Saragossa mentre el Llagostera visita el Mirandés en partits clau per al seu futur immediat

El Nàstic visita el Saragossa amb l'objectiu d'obrir una escletxa amb un rival directe en la promoció d'ascens mentre el Llagostera, en la seva lluita per la permanència, s'enfrontarà a un Mirandés amb la feina feta


Vicente Moreno i Emaná en un entrenament
El Nàstic visita el Saragossa, que està a només un punt dels tarragonins. S'espera que La Romareda tingui la millor entrada d'aquesta temporada per a un partit que és decisiu en les aspiracions dels dos equips. Tot i que una victòria no permetria als de Vicente Moreno accedir a posicions d'ascens directe, sí que serviria per obrir forat amb un rival directe en la promoció d'ascens. "No sabem si el resultat de diumenge pot ser definitiu, però pot ser-ho en funció dels resultats", explicava Vicente Moreno en la prèvia del partit. El tècnic del conjunt grana advertia de la dificultat del rival: "un equip de Primera amb un gran potencial". Per al partit, els tarragonins recuperen Mossa i disposen de tota la plantilla a disposició. Els de Lluís Carreras arriben després d'empatar amb el Numància en un partit marcat per l'expulsió de l'olotí Albert Dorca. El Nàstic també va empatar en l'última jornada amb el líder, en un partit en què els de Vicente Moreno van jugar amb superioritat numèrica, però no van poder doblegar el Leganés.
El Llagostera també juga a domicili. Ho farà amb el Mirandés, un equip instal·lat a la meitat de la taula i que en principi no hauria de tenir problemes per mantenir la categoria. Els d'Oriol Alsina, que persegueixen l'objectiu de la permanència, a quatre punts, tenen l'oportunitat de sumar la primera victòria a domicili de la temporada. Tres punts que els podrien acostar a la salvació. "És el moment en què estem més a prop d'aconseguir els primers tres punts de la temporada fora de casa", explicava el tècnic dels blaugranes durant la prèvia. Edu Oriol i Àlex Cruz no han entrat a la convocatòria dels gironins per al partit.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui