dimarts, 3 de maig del 2016

"Escassi és operat d'un dit de la mà". Article de @educiu a @lesportiucat

Escassi és operat d'un dit de la mà

A la infermeria. El malagueny es va fracturar el cinquè metacarpià de la mà esquerra contra l'Osca, però en principi estarà disponible per dissabte. Tampoc s'espera que tingui res greu Marcos Tébar, que va ser substituït en el minut 26 per un cop al peu

Escassi, entrenant amb el Llagostera Foto: MANEL LLADÓ.
1
A més de la derrota en si, el partit al camp de l'Osca va deixar dues males notícies al Llagostera en forma de lesió. Per una banda, Marcos Tébar va ser substituït en el minut 26 arran d'un fort cop al peu esquerre, cosa que va impedir que el jugador participés ahir en l'entrenament de recuperació que va fer l'equip al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Tébar se sotmetrà avui a una ressonància magnètica que permetrà determinar l'abast de la lesió, però en principi el migcampista no hauria de tenir problemes per jugar dissabte contra l'Oviedo (a les 18 h a Palamós).
D'altra banda, Alberto Escassi, tot i que va acabar jugant el partit complet, es va fracturar el cinquè metacarpià de la mà esquerra a El Alcoraz, fet que va provocar que el futbolista malagueny passés ahir per la sala d'operacions per solucionar el problema (se li va reduir i estabilitzar la fractura amb material d'osteosíntesi). La idea és que Escassi s'incorpori als entrenaments al llarg de la setmana i que pugui disputar el partit contra l'Oviedo amb una protecció a la zona afectada. Si finalment Tébar i Escassi es recuperen, el Llagostera només hauria de tenir la baixa del lesionat Nando Quesada per dissabte, ja que en l'equip tampoc no hi ha cap jugador sancionat.
Avui l'equip tindrà festa i demà farà una doble sessió a Palafrugell.
Darrera actualització ( Dimarts, 3 de maig del 2016 02:00 ) Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui