dilluns, 9 de maig del 2016

"El Llagostera fa la feina, amb dos gols de Natalio, i continua lluitant per la salvació (2-0)". Article de Esport 3

Els d'Oriol Alzina, amb dos gols de Natalio, han sumat tres punts clau per somniar amb la salvació. Natalio suma 7 gols en els últims 7 partits i 9 en la Lliga des del gener, quan va arribar a l'equip d'Oriol Alzina.
Els d'Oriol Alzina han guanyat un partit importantíssim per intentar mantenir la categoria (@laliga)
El Llagostera s'enfrontava amb un R. Oviedo ben situat en la zona de "play-off", amb la necessitat de guanyar l'equip asturià i sumar tres punts per evitar el descens. Els d'Oriol Alzina han fet la feina i s'han embutxacat una victòria necessària per començar a respirar (2-0).
Els catalans han començat bé i, en el minut 18, han marcat el primer gol del partit (1-0) gràcies a Natalio, que, assistit per Juanjo, marca amb el peu dret. L'Oviedo ha tingut diverses oportunitats d'empatar el matx en la primera part, sense sort de cara a la porteria, fins arribar al descans amb un clar domini català.
En la represa, l'equip asturià ha tingut la millor oportunitat del partit de marcar i d'empatar. A Toché li ha arribat un rebot de René, però el jugador murcià ha fallat la rematada a porteria buida (minut 49). A l'Oviedo li ha costat, però s'ha començat a despertar en la segona part i, en el minut 60, Koné, després d'una passada de Peña, remata sense sort al pal. El porter del Llagostera, René, ha tornat a salvar el gol de l'empat, la tercera oportunitat claríssima de l'equip d'Oviedo, de les botes de Koné.
La mala fortuna ha continuat acompanyant els jugadors de l'Oviedo, que no encertaven entre els tres pals. Edu Bedia ha tornat a enviar la pilota al pal, amb un llançament de falta en el minut 75 de partit, esgotant el temps per aconseguir l'empat. A diferència de l'Oviedo, el Llagostera ha pogut rematar la feina amb el 2-0, també de Natalio, que marca de taló davant de la porteria de Miño (minut 81).
Natalio, que va arribar el mes de gener per reforçar l'equip d'Alzina, està en estat de gràcia: ha marcat 7 gols en els últims 7 partits i en suma 9 en la Lliga.