divendres, 6 de maig del 2016

"Dues necessitats molt diferents". Article de @educiu a @lesportiucat

Dues necessitats molt diferents

Pols oposats. Al Llagostera només li val la victòria demà contra l'Oviedo per alimentar les esperances de salvació, mentre que els asturians, en zona de ‘play-off', no renuncien a l'ascens directe

L'Oviedo, celebrant el gol de Linares en el partit de la primera volta jugat al Carlos Tartiere (2-1) Foto: LOF.
1
El Llagostera rebrà demà l'Oviedo (18 h) obligat a guanyar per continuar aspirant a la permanència. El conjunt llagosterenc, vintè amb 33 punts i a set de la salvació, s'enfrontarà amb un rival en una situació totalment oposada, i és que els asturians són quarts, ocupen plaça de play-off i estan a només tres punts de l'ascens directe, una fita a la qual no renuncien quan falten sis jornades per al final del campionat. L'ambició de l'Oviedo podria sorprendre algun despistat tenint en compte que l'equip competia a segona B el curs passat, però cal recordar que el suport financer aportat pel multimilionari Carlos Slim (a través de l'empresa Carso SA) ha permès configurar un equip de garanties i amb un dels pressupostos més alts de la categoria. Tot i així, l'Oviedo també ha tingut alts i baixos al llarg de la temporada, sobretot arran de la sorprenent dimissió per motius personals del tècnic Sergio Egea, que va abandonar el Carlos Tartiere després de la jornada 29, quan l'equip ocupava la tercera posició en la taula. El va substituir David Generelo, que ha mantingut l'equip en zona de play-off tot i encadenar una ratxa de nou partits sense guanyar a domicili (6 punts de 27 possibles).
L'Oviedo, molt solvent a casa i amb un autèntic arsenal a la davantera (Toché, Koné, Linares...), es va imposar al Llagostera per 2-1 en el partit de la primera volta, i ara intentarà repetir triomf contra els gironins per tal de continuar alimentant el somni de l'ascens. També buscarà la victòria el Llagostera, que, si no l'aconsegueix, pràcticament confirmarà el seu descens a 2a B.
“Estem al límit, i aquest partit és vital. Necessitem guanyar per retallar punts i perquè la gent cregui que encara podem salvar-nos, hi ha en joc el futur de tots i el de les nostres famílies, i això s'ha de notar, hem de sortir a mossegar”, explica el davanter del Llagostera Natalio Lorenzo, que no l'espanta el potencial de l'Oviedo: “Ens és igual el rival, el més important som nosaltres i hem de guanyar, i més a casa.”

LES REACCIONS

Estem al límit, i aquest partit és vital. Necessitem guanyar per retallar punts i perquè la gent cregui que encara ens podem salvar

PROBLEMES A FORA

Hi ha en joc el futur de tots i el de les nostres famílies, i això s'ha de notar. Hem de sortir a mossegar
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera
9
partits
sense guanyar a fora acumula l'Oviedo (6 punts de 27 possibles), que en el partit de la primera volta es va imposar per 2-1.

Samu, el que més avança dels tocats

El Llagostera va continuar preparant el partit contra l'Oviedo amb un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. En la sessió va destacar la tornada amb el grup de Samu de los Reyes, que dimecres no s'havia entrenat per precaució. En contrapartida, Chus Herrero (molèsties físiques), Marcos Tébar (esquinç de turmell) i Alberto Escassi (dilluns va ser operat del cinquè metacarpià de la mà esquerra) van fer treball específic i seran dubte fins a última hora. Serà avui, en l'últim entrenament setmanal de l'equip, quan l'entrenador Oriol Alsina avaluarà l'estat físic dels tres jugadors per decidir si els inclou en la convocatòria del partit de dissabte. Qui segur que no hi serà és el migcampista Nando Quesada, l'única baixa segura del conjunt llagosterenc, que, d'altra banda, no té a cap futbolista sancionat.

Generelo convoca David Fernández

L'Oviedo es va exercitar ahir al Carlos Tartiere just abans que el tècnic David Generelo fes la roda de premsa prèvia al partit i que donés a conèixer la convocatòria de divuit jugadors. En la llista hi va entrar David Fernández, ja recuperat de les molèsties que arrossegava, com també el juvenil Jose Martínez, que tant pot actuar de central com al mig del camp. Héctor Verdés (sancionat) i Diego Johannesson i Jonathan Vila (lesionats) seran les tres baixes del conjunt asturià, que va descartar cinc jugadors per decisió tècnica: Omgba, Dani Bautista, Cervero, Cristian Rivera i Héctor Font. L'expedició de l'Oviedo viatjarà avui cap a terres catalanes i té previst fer un últim entrenament a Palafrugell a la tarda. “En aquest punt, tots ens hi juguem molt. Haurem d'estar molt concentrats contra el Llagostera”, va explicar Generelo.
Darrera actualització ( Divendres, 6 de maig del 2016 00:00 )  

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui