dijous, 12 de maig del 2016

"Dues baixes segures i molts dubtes". Article de @educiu a @lesportiucat

Dues baixes segures i molts dubtes

Incertesa. Samu (per clàusula en el contracte) i Quesada (lesionat) no jugaran, mentre que Juanjo, Chus Herrero, Edu Oriol i Tébar estan tocats

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell en el qual hi va haver absències destacades. I és que diversos jugadors amb un pes important en l'equip com Juanjo Expósito (es va fer mal en un dit del peu contra l'Oviedo), Marcos Tébar (continua recuperant-se d'un esquinç de turmell), Edu Oriol i Chus Herrero (arrosseguen molèsties de l'últim partit) van fer treball específic al marge del grup i avui dia és una incògnita si estaran en condicions de jugar diumenge contra el Còrdova (a les 19 h a Palamós).
La idea és que la majoria d'aquests jugadors puguin incorporar-se progressivament als entrenaments al llarg de la setmana per temptejar el seu estat físic, però tenint en compte la mala situació del Llagostera en la taula tampoc seria estrany que, per no arriscar-se gaire, algun d'ells entrés en l'onze directament.
La bona notícia és que Alberto Escassi va completar tot l'entrenament al mateix ritme que els seus companys (amb una protecció a la mà, això sí), com també Samu de los Reyes, que diumenge serà baixa per la famosa clàusula de la por (el Còrdova és el club que el té en propietat). La del lateral esquerre i la de Nando Quesada (lesionat) són les dues baixes segures del Llagostera, en espera de veure com evolucionen els jugadors tocats.
El Llagostera tornarà a entrenar-se avui al Palamós-Costa Brava.

BONA NOTÍCIA

Escassi, amb una protecció a la mà, es va entrenar amb normalitat i estarà disponible
Darrera actualització ( Dijous, 12 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui