dimarts, 24 de maig del 2016

"Consolidant el zero a la porteria". Article de @educiu a @lesportiucat

Consolidant el zero a la porteria

Tot positiu. El Llagostera, que es troba en la millor sèrie de resultats de la temporada (7 punts dels últims 9), no ha encaixat cap gol en les últimes tres jornades. A Anduva els d'Alsina van aconseguir-ho per primera vegada a domicili aquest curs

René, a Anduva Foto: TRUCHUELO.
1
El Llagostera ha millorat moltes coses en les últimes jornades, sobretot en defensa. I és que el conjunt llagosterenc ja encadena tres partits sense encaixar cap gol, amb l'afegit que a Anduva ho va aconseguir per primera vegada a domicili aquest curs (a Palamós s'ha assolit en nou partits). Últimament l'equip d'Oriol Alsina s'està mostrant molt sòlid al darrere, tant els defenses com també el porter René Román, que ja acumula 274 minuts imbatut. René, sempre una assegurança sota els pals, va tornar a salvar el seu equip al camp del Mirandés amb un grapat d'aturades providencials. “Per això hi som, sabíem que contra el Mirandés havíem de defensar molt bé i ho hem aconseguit”, va explicar el porter després del partit.
Amb l'empat, el Llagostera va encadenar per segona vegada aquesta temporada tres partits sense perdre. Els set punts dels últims nou –victòries a casa contra l'Oviedo (2-0) i el Còrdova (1-0), i empat a Anduva (0-0)– són la millor sèrie dels llagosterencs en la lliga, i superen el 4 de 9 que van fer entre les jornades 33 i 35 –victòria amb el Bilbao Athletic (2-1) i empats a Sòria (1-1) i amb el Nàstic (1-1).
Així doncs, el Llagostera intentarà demà contra l'Almeria enllaçar per primera vegada aquest curs quatre partits sense saber què és perdre.