dimecres, 20 d’abril del 2016

"El duel es comença a escalfar". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

El duel es comença a escalfar

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, afirma que cap membre de la directiva grana s'asseurà dissabte a la llotja de Palamós

La tensió entre els dos clubs va començar en l'eliminatòria d'ascens a segona A de la temporada 2013/14 i ha continuat fins a l'actualitat

L'àrbitre, expulsant Escassi en el partit de la primera volta jugat al Nou Estadi Foto: E.M.
1
El Llagostera i el Nàstic s'enfrontaran aquest dissabte a Palamós (a les 18h) en un duel que promet emocions fortes i que ahir es va començar a escalfar amb unes declaracions del president grana, Josep Maria Andreu, durant la fotografia oficial del primer equip tarragoní. El dirigent va assegurar que dissabte cap membre de la directiva del Nàstic s'asseurà a la llotja de Palamós “perquè no hi ha cap voluntari”, una declaració d'intencions que va fer saltar les primeres espurnes de la setmana. Per part del Llagostera, la presidenta Isabel Tarragó va evitar contestar al president grana. “Ells sabran el que fan”, diu Tarragó, que en el partit de la primera volta sí que va assistir a la llotja del Nou Estadi juntament amb altres membres de la junta directiva.
Cap novetat
Només era qüestió de temps que la polèmica entre el Nàstic i el Llagostera tingués un nou capítol, ja que la tensió entre els dos clubs no ha parat de créixer des de l'eliminatòria d'ascens a segona A del curs 2013/14, en la qual els gironins van tocar el cel, i els grana, tot i ser els grans favorits, es van quedar a les portes de l'objectiu (el Nàstic es va imposar per 2-1 en el partit d'anada i el Llagostera va remuntar en la tornada (3-1).
Va ser un duel d'alt voltatge que es va viure amb una intensitat desmesurada dins del terreny de joc i també a la graderia i fora del camp (l'afició del Nàstic es va desplaçar en massa a Llagostera per al segon partit i molts aficionats es van quedar sense entrada, ja que prèviament no hi havia hagut entesa entre els clubs). De retrets entre els uns i els altres n'hi va haver a cabassos, i la tensió va continuar un cop l'eliminatòria va finalitzar amb l'ascens del Llagostera a la categoria de plata. L'estiu passat el Nàstic també va pujar a 2a A, cosa que va provocar el retrobament entre els dos equips, ara en el futbol professional, donant peu a noves polèmiques. La més important la va originar la campanya de promoció que el club grana va crear inicialment per al partit de la primera volta al Nou Estadi (victòria per 2-0 de l'equip de Vicente Moreno) centrada en la paraula venvinguts amb v de vendetta (‘revenja'). La campanya va despertar molta controvèrsia i, finalment, el Nàstic va fer marxa enrere i va modificar el contingut del cartell, en el qual també apareixia la paraula benvinguts, però aquesta vegada canviant la v de vendetta pel símbol de la pau. El club tarragoní també va retirar el vídeo que acompanyava la primera campanya i que contenia imatges del partit de Llagostera del juny del 2014, amb la tensió i la decepció evidents dels tarragonins, així com la celebració de l'ascens dels grana a 2a A. Ara, cinc mesos després, es presenta un nou escenari de cara al partit de tornada que qui sap si serà igual de calent.

NO HI VA AJUDAR

En la primera volta el Nàstic va haver de rectificar una campanya polèmica

LES REACCIONS

Ells sabran el que fan, però no farem cap valoració sobre la decisió que ha pres el Nàstic
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
Tenim clar que estarem amb l'afició, perquè no hi ha cap voluntari per anar a la llotja de Palamós
Josep Maria Andreu
president del nàstic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui