dimecres, 27 d’abril del 2016

"El Alcoraz Un bon escenari per acabar amb la malastrugança ". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

El Alcoraz Un bon escenari per acabar amb la malastrugança

El Llagostera confia sumar el primer triomf fora de casa contra l'Osca, el pitjor local de la categoria

27.04.2016 | 07:14
Els gironins ja van superar l´Osca a Palamós (2-0) a la primera volta.
Els gironins ja van superar l´Osca a Palamós (2-0) a la primera volta.
Jugar lluny de Palamós s'ha convertit en un autèntic calvari per al Llagostera. Un malson que dura des que en la primera jornada de Lliga a l'Anxo Carro, Molinero es va inventar un xut des de casa seva per donar els tres punts al Lugo en l'afegit (1-0). Aquella derrota va ser l'inici d'una de les pitjors ratxes a domicili d'un club des que la Segona A té 22 equips. I és que des de llavors, el Llagostera no ha parat de col·leccionar disgustos fora de casa. Tres empats (contra Girona, Elx i Numància) és el pobre balanç dels blaugranes a domicili i una de les claus del per què el Llagostera ocupa la 20a posició a la classificació. Només el rendiment de l'equip a Palamós manté viu el conjunt d'un Oriol Alsina que confia plenament en les possibilitats dels seus. A 7 jornades pel final de la Lliga, els gironins tenen la salvació a 6 punts i matemàticament les opcions hi són totes encara. Tot passa, això sí, per acabar d'una vegada per totes amb aquesta maledicció dissabte al camp de l'Osca.
«La final de les finals» tal i com va batejar Natalio Lorenzo el partit serà el partit a terres aragoneses. I és que tot el que no sigui guanyar reduïria gairebé a la mínima expressió les possibilitats de salvació. Els números a domicili del Llagostera no poden convidar a l'optimisme de cap manera. Ara bé, la millora en la competitivitat darrement i el tòpic a què s'agafen molts aficionats blaugranes que diu que «un dia o altre ha d'arribar el primer triomf a fora» fa pensar que per què no pot ser Osca la plataforma de llançament cap a la permanència? En aquest sentit, els números diuen que si hi ha un escenari on es pot treure petroli és El Alcoraz. I és que si el Llagostera és el pitjor visitant de la categoria (3 punts en 18 jornades), el rival, l'Osca, és el pitjor local amb tan sols 16 punts en 17 partits. El pobre bagatge de punts com a local està fent que l'Osca no s'escapi de la zona perillosa ja que a domicili, amb 23 punts, és el 5è millor de la categoria. A El Alcoraz, l'Osca només ha estat d'aconseguir-hi 4 victòries (Nàstic, Alcorcón, Albacete i Numància).
Els aragonesos, un punt per sobre del descens que marca el Ponferradina (38), se la juguen també dissabte ja que una nova ensopegada a casa no només evitaria que s'enlairessin sinó que donaria molta vida al Llagostera per a les últimes jornades. En aquest sentit, els gironins viatjaran a Osca conscients que en joc també hi ha el l'average que, gràcies al 2-0 de la primera volta a Palamós, seria favorable en cas d'empat o victòria gironina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui