dijous, 21 d’abril del 2016

"Com Dr. Jekyll i Mr. Hyde". Article de @educiu a @lesportiucat

Com Dr. Jekyll i Mr. Hyde

La nit i el dia. El Llagostera s'ha fet fort com a local (29 punts), però el pobre bagatge a camp contrari (3 punts) l'està condemnant a no poder sortir de la zona de descens

Pitu, disputant una pilota amb Pedraza (Numància) el dissabte passat a Los Pajaritos (1-1) Foto: LOF.
1 2 3
Quan falten vuit jornades per al final del campionat el Llagostera ocupa la vintena posició en la taula amb 32 punts, a cinc de la permanència. La situació és delicada i ha estat provocada, principalment, pel nefast rendiment de l'equip a camp contrari (3 punts de 54 possibles), un drama que ha estat minimitzat pels números al Palamós-Costa Brava (29 punts de 48) que estan mantenint amb vida els gironins. I és que el Llagostera, com Doctor Jekyll i Mister Hyde, ha mostrat dues cares ben diferents aquesta temporada, la positiva a casa i la negativa a fora, dues dinàmiques tan oposades com sorprenents. “A casa estem mostrant una bona imatge, sobretot en la segona volta, i això ens permet continuar enganxats a la lluita per la salvació. A fora sí que baixem prestacions, però últimament estem millor i mereixem més”, explica el migcampista Pitu Comadevall, que es mostra confiat que l'equip encara té esperances d'assolir la permanència: “A casa no podem deixar escapar res, i si ho sumem tot segur que ens salvem, però sabem que és molt difícil i que per anar bé hauríem de guanyar un o dos dels tres partits que ens queden a fora.”
El malefici
El bagatge del Llagostera a domicili està sent un autèntic malson, ja que encara no ha estat capaç de guanyar cap partit lluny de la seva afició (és l'únic equip). Els de la Costa Brava només han estat capaços de sumar tres punts en divuit partits, els aconseguits a Montilivi (2-2), Elx (1-1) i dissabte passat a Sòria (1-1). El mig consol per al Llagostera és que l'equip sembla que ha fet un pas endavant en els últims partits a domicili (dos dels tres empats s'han aconseguit en les últimes quatre jornades), en què ha demostrat una major ambició i presència a l'àrea rival. Tot i així, la poca pólvora en atac en els duels a fora continua castigant molt els blaugrana, que a camp contrari presenten els pitjors números de la categoria en tots els apartats, tant en victòries (0), com en gols marcats (8) i encaixats (35).
“En els últims partits a fora hem estat millor, exceptuant el del Valladolid, però suposo que s'ajunta una mica tot, que el rival també juga, que nosaltres tenim molta pressió, els arbitratges, la poca efectivitat en atac...”, diu Pitu.
Palamós dóna esperança
En contrapartida, el Llagostera ha fet del Palamós-Costa Brava un fortí. Els llagosterencs han guanyat quatre dels últims cinc partits a casa, amb l'afegit que han superat tres rivals directes, l'Albacete, el Mallorca i el Bilbao Athletic. Ara el Llagostera vol continuar imposant la seva llei com a local, dissabte contra el Nàstic (18 h), un partit que torna a ser una gran final per als gironins i que promet emocions fortes. “El Nàstic és potser el rival més fort que ens ha de visitar d'aquí a final de curs”, conclou Pitu.

A CASA TOT FUNCIONA

El conjunt gironí ha guanyat quatre dels últims cinc partits a Palamós

LES REACCIONS

A fora sí que baixem prestacions, però últimament estem millor i mereixem més
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera

MILLORANT

Dos dels tres empats a domicili s'han assolit
en les darreres quatre jornades
A casa estem mostrant una bona imatge, sobretot en la segona volta, i això ens permet continuar enganxats a la lluita per la permanència

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui