diumenge, 17 d’abril del 2016

"Amb la vista posada en tres estadis diferents". Article de @educiu a @lesportiucat

Amb la vista posada en tres estadis diferents

Pendents. El Llagostera no sabrà fins a la fi de la jornada si l'empat a Los Pajaritos es pot valorar positivament més enllà de les circumstàncies

Aimar disputa una pilota aèria amb un rival Foto: LOF.
1
El Llagostera va sumar el tercer punt del curs a fora i, a falta del gros de resultats dels rivals directes que juguen avui, escala fins a l'antepenúltima posició i se situa a quatre punts de l'Osca, el conjunt que marca a hores d'ara la permanència. El conjunt dirigit per Oriol Alsina estarà ben pendent de tres estadis diferents durant la tarda. A l'Heliodoro Rodríguez López, el Tenerife rebrà l'Albacete, l'equip que ara ocupa la penúltima plaça de la taula, que suma els mateixos punts que els gironins, a El Toralín, la Ponferradina, dissetè amb 38 punts, rep la visita de l'Almeria, dinovè amb 34 punts, només dos més que els blaugrana. Aquest duel entre dos rivals involucrats en la mateixa lluita que el Llagostera serà d'alta tensió, ja que els del Bierzo intentaran fer un pas endavant cap a la salvació, mentre que l'Almeria buscarà involucrar molt més els de Fabri.
Com els dos anteriors, a les 17.00 h, l'Osca, en el punt de mira per als llagosterencs –visiten El Alcoraz en el proper partit que juguen a fora, després del duel català contra el Nàstic– rep el Còrdova de José Luis Oltra. Els andalusos no travessen el seu millor moment però voldran rescabalar-se de la derrota a casa contra l'Albacete sumant els tres punts a terres aragoneses. “El punt que sumem podria ser bo però ara hem d'esperar que els resultats ens afavoreixin”, comentava Oriol Alsina després del matx contra el Numància.
El Llagostera comença el dia a quatre punts de la permanència, però podria arribar a quedar a set, si l'Osca guanya i el Mallorca i la Ponferradina puntuen. Llavors el punt sumat a Los Pajaritos segur que no té cap interpretació positiva per als gironins, que farien un pas enrere.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui