dimarts, 19 d’abril del 2016

"25 efectius per la causa". Article de @educiu a @lesportiucat

25 efectius per la causa

Fofo i Quesada, úniques baixes. Contra el Nàstic, el Llagostera recuperarà Masó, sancionat la jornada passada, mentre que homes com José Carlos, Emilio i Jordi López cada cop tenen més ritme

Emilio Sánchez, en un partit a Palamós Foto: QUIM PUIG.
1
El Llagostera no ha tingut gaire sort amb les lesions aquest curs. Tot i així, tot fa pensar que el conjunt llagosterenc podrà afrontar el tram final de lliga amb gairebé tota la plantilla al complet, ja que ara mateix a la infermeria només hi ha Nando Quesada (no reapareixerà fins a la temporada vinent després de trencar-se els lligaments encreuats) i Fofo, que s'està recuperant a Andalusia de l'edema ossi a la tíbia que es va fer contra el Bilbao Athletic. El davanter està fent passes endavant en la seva recuperació i podria tornar d'aquí a dues jornades en la final al camp de l'Osca.
Pensant en el Nàstic
Per al pròxim partit contra el Nàstic, el Llagostera recuperarà per al lateral dret Jordi Masó, sancionat la jornada passada, mentre que altres jugadors cridats a ser importants també s'espera que arribin al duel amb molt més ritme, com és el cas d'Emilio, Jordi López i José Carlos. Després de dos dies de festa, el Llagostera tornarà demà a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui