dimecres, 16 de març del 2016

"Una peça més per assolir el repte ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Una peça més per assolir el repte

Edu Oriol va reaparèixer contra el Mallorca després d'un mes i confia ajudar l'equip a aconseguir la permanència

16.03.2016 | 07:23
Edu Oriol es va retrobar amb el seu germà bessó, Joan Oriol, en el partit contra el Mallorca (3-0).
Edu Oriol es va retrobar amb el seu germà bessó, Joan Oriol, en el partit contra el Mallorca (3-0).
Diumenge passat va ser un dia especial per a Edu Oriol per molts motius. Primer per la victòria davant el Mallorca (3-0), també per tornar a jugar després d'una llarga absència i a més a més per retrobar-se amb el seu germà, Joan Oriol. L'extrem de Cambrils fitxat en el mercat d'hivern només havia actuat en dues ocasions amb els gironins fins ara. Va debutar a la Romareda (1-0) entrant a la segona meitat (min.73) i en la següent jornada a El Sadar es va estrenar com a titular amb la mala fortuna que al minut 61 va deixar el rectangle de joc lesionat perquè entrés Imaz. Des d'aquell dia, el passat diumenge 24 de gener, Edu Oriol no havia tornat a jugar amb els d'Alsina per culpa d'una lesió a les costelles. Per això, quan diumenge va entrar al terreny de joc al minut 65 substituint Natalio, va tornar a recuperar el somriure. Edu Oriol està recuperat del tot i confia poder ajudar l'equip en el repte de la salvació en aquest tram final de temporada.
Pel migcampista i exjugador del Rapid de Bucarest la seva reaparició després de sis partits fora de combat per culpa d'una lesió va venir acompanyada d'una victòria transcendental per continuar alimentant les opcions de permanència dels gironins. El 3 a 0 davant el Mallorca va ser quelcom més que tres punts i una glopada de confiança de cares a afrontar les darreres tretze finals que esperen als blaugranes. Segons Edu Oriol, «necessitàvem guanyar sí o sí perquè sinó el Mallorca s'allunyava a 11 punts i es complicava la salvació». Per l'extrem català, el Llagostera «va mostrar i l'orgull per assegurar els tres punts a casa». Tant Edu Oriol com els seus companys tenien entre cella i cella la consigna de prohibit fallar perquè contra els balears el matx portava l'etiqueta de final. La recepta, segons Edu Oriol, «és la de seguir treballant igual i confiant que podem assolir la permanència». La seva reaparició un mes i mig després de no jugar va ser una alliberació per Edu Oriol. «Per fi he deixat enrere una lesió intercostal d'un mes. He patit molt i tornar a jugar sempre és una alegria». Amb la victòria al sac i oblidada la lesió, ara la ment d'Edu Oriol és la d'intentar aconseguir dissabte a Valladolid (18 h.) la primera victòria a domicili. «És cert que hem retallat punts però no hem fet res. Cal guanyar d'una vegada per totes a fora perquè si no guanyem lluny de casa les victòries com l'aconseguida contra el Mallorca no serveixen per a res».
Un dels altres motius que van fer que per a Edu Oriol el partit de l'última jornada fos especial va ser el retrobament dins el camp de joc amb el seu germà bessó, Joan. Per al jugador del Llagostera, Edu Oriol, va ser una «situació estranya perquè l'any passat vam estar junts al Rapid de Bucarest i és difícil tenir-lo al davant». Segons reconeix el migcampista llagosterenc «em va entristir que perdés però estic content pel triomf del Llagostera perquè a més els guanyem el goal average» Amb el partit finalitzat, els germans Oriol van xerrar una estona per comentar com veuen les opcions de salvació d'ambdós equips. El llagosterenc li va dir al mallorquí que «estigui tranquil. També els vaig desitjar sort perquè és cert que és un rival directe però jo al final vull que se salvin el Llagostera i el Mallorca».
El partit de diumenge no va ser la primera vegada que els bessons Oriol s'enfrontaven entre si. «Vam coincidir a Segona B en Joan amb el Vila-real B i jo amb el Sant Andreu. També a Primera Divisó jo amb el Saragossa i en Joan amb el Vila-real i contra el Mallorca ha sigut la tercera vegada». Edu Oriol recorda que en l'anterior ocasió que es van enfrontar «també ens jugàvem com ha passat ara, moltes opcions de permanència i en les dues ocasions ha guanyat el meu equip». Com a bon germà, Edu Oriol vol i confia en la permanència de tots dos conjunts « perquè seria la millor notícia per a la famíla dels Oriol, això sí, si haig de triar que se salvi el Llagostera».

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui