dijous, 10 de març del 2016

“Preveure que tots es lesionarien era impossible”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

GERARD ESCODA  SECRETARI TÈCNIC DEL LLAGOSTERA

“Preveure que tots es lesionarien era impossible”

“El rendiment dels fitxatges no ha estat el que s'esperava per culpa de les lesions”

“No podíem comprar, com ho han fet altres”

Escoda atent el telèfon durant un entrenament Foto: J.R./ICONNA.
1
Gerard Escoda, juntament amb Oriol Alsina i Javi Salamero, ha estat l'encarregat de confeccionar la plantilla del Llagostera des que aquest és a segona divisió A. Les darreres incorporacions del mercat d'hivern no han tingut l'efecte desitjat pel club gironí arran de les lesions que han tingut, que han impossibilitat l'acoblament total a la plantilla.
Esperaven un rendiment més òptim dels darrers fitxatges?
Sí, evidentment. Només cal posar d'exemple els casos de José Carlos, que ha jugat 108 minuts i fa tres mesos que és aquí; Álex Cruz, que no ha pogut debutar; Edu Oriol, que debuta i en el segon partit es fa mal, i Fofo, que no ha estat titular perquè ha arribat amb una mica de falta de rodatge. Tots demostren que el rendiment, per culpa de les lesions, no ha estat el que s'esperava.
Ha faltat, doncs, el rendiment immediat...
Era el que buscàvem. Hi ha jugadors que els vam incorporar abans d'hora, com en José Carlos, per tenir-los a rendiment immediat. No ens l'estan donant per les lesions, o per circumstàncies de l'equip. Som conscients que amb els números que tenim ara sembla una quimera pensar que aconseguirem l'objectiu. Aquest diumenge tenim un dels partits més importants de la història recent del club i la millor oportunitat per restar tres punts a un rival directe sí o sí.
El fet que algun dels fitxatges arribés sense ritme de competició, era un risc que van assumir?
El mercat és el que és, i el d'hivern és complicat. Si volíem fer una sacsejada, no podíem comprar jugadors que estaven competint i fent-ho bé en altres equips de la categoria, com sí que ha fet el Mallorca. Hem estudiat bé els fitxatges i sabíem el tipus de jugador que eren. Preveure, però, que gairebé tots es lesionarien era impossible.
Per no culpar els fitxatges, hi ha jugadors que ja hi eren i als quals encara s'espera?
Chumbi, que havia de ser important en l'equip, ha tingut tres lesions. Emilio Sánchez també ha estat moltes setmanes lesionat, i també en Chus Herrero. El tema de les lesions no té una explicació lògica. És un factor que s'ha de tenir en compte, però el que ens ha passat aquest any no li ha passat a ningú. Quan hi som tots, som un bon equip de segona divisió, per això esperem que en les darreres jornades disposem de tots els efectius possibles.
De millora en el joc, n'hi ha hagut. No de resultats, però.
Els mals resultats vénen arran de molts factors. La millora de l'equip és evident quant a joc, i també a l'hora de generar ocasions, disputar els partits i ser competitius, però ens ha fallat l'encert de cara a la porteria rival. El percentatge d'encert és baix i és un dels principals factors que ens han dut a la part baixa. Això, les lesions i, també, les actuacions arbitrals, que ens han perjudicat massa.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui