dijous, 31 de març del 2016

"Fofo, una nova alternativa en atac". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Fofo, una nova alternativa en atac

Fofo rep la pressió de Toribio i Fauso, en una acció del partit contra l'Alcorcón Foto: G.S. / ICONNA.
1
L'últim enfrontament de lliga que va disputar el Llagostera, contra l'Alcorcón (4-0), va deixar moltes bones notícies. Una de les més cridaneres, a part del gran resultat, va ser l'actuació d'Alfredo Herníquez Fofo, que va aprofitar de meravella la primera titularitat des que va arribar al club llagosterenc, en el mercat d'hivern passat. L'exjugador del Mallorca va partir des de la banda dreta –Querol i José Carlos no van ser convocats per problemes físics i Edu Oriol va estar malalt els dies previs al matx– i va compenetrar-se molt bé amb els altres companys d'atac. De les seves botes va sortir la centrada en l'intent de xilena de Juanjo Expósito i, en el tram final, tot i estar fatigat, va aprofitar una passada d'Emilio per superar Dani Jiménez i estrenar-se com a golejador blaugrana. El jugador balear va tendir a rebre la pilota i participar en la creació de l'atac gironí, apropant-se al rol de Juanjo en la mitja punta: “Tot el que sigui tenir la pilota em fa sentir bé i em trobo a gust. Al final del partit vaig estar una mica esgotat, però és normal per la falta de minuts i regularitat. Estic content personalment”, explicava Fofo, que va reivindicar una posició en la línia ofensiva llagosterenca i va demostrar ser una nova alternativa en atac, que podria tenir continuïtat en els pròxims partits de lliga: “Haig de respondre al terreny de joc, per això em van fitxar”, hi afegia l'atacant del Llagostera, que en clau d'equip analitzava: “Si no encadenem dues victòries seguides, no tindrem opcions de mantenir-nos en la lluita, ja que la temporada es va acabant. Estem en el bon camí i la golejada a l'Alcorcón ha de ser un punt d'inflexió que reforci l'equip.”
Després d'un període d'interrogants i d'irregularitat, sembla que Fofo s'ha fet un lloc en els plans d'Alsina, que ara haurà de decidir si li dóna continuïtat a Ponferrada.

EL PROTAGONISTA

Tot el que sigui tenir la pilota fa que em senti a gust. Al final vaig estar una mica esgotat, però és normal per la falta de minuts i regularitat
Estem en el bon camí i la golejada a l'Alcorcón ha de ser un punt d'inflexió que reforci l'equip
Alfredo ‘Fofo' Herníquez
davanter del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui