diumenge, 27 de març del 2016

"Ànims de revenja – Prèvia UE Llagostera – AD Alcorcón". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera confia en el ‘factor camp’ i en poder sumar davant un rival de playoff

Raül Sanz

Raül Sanz

Redactor
Impacte. Això és el que va crear la projecció Avengers. Marvel va decidir portar a la gran pantalla a un grup d’herois que lluitaven per venjar al seu planeta. El mateix busca el Llagostera. Després del voluminós resultat del partit d’anada, l’equip d’Oriol Alsina necessita venjar-se, i aconseguir una victòria que tornaria la il·lusió a la Costa Brava.
Saben que, a casa, el Llagostera és més fort que quan visita a un rival, per aquest motiu, el club ha promogut un nou cartell pel partit d’aquest diumenge, per animar a la gent a acostar-se i ajudar a fer més fàcil el camí a la permanència: ‘‘No oblides el partit d’anada. Vols guanyar aquest partit. Vols formar part d’aquest equip’’.

Un Alcorcón de playoff
Arriba amb la moral alta, després de guanyar a un tocat Oviedo, i somiant per obtenir una plaça al disputat playoff d’aquest any. L’entrenador, López Muñiz, assegura que el partit serà igual que tots els altres: igualats. A Segona, i més aquesta temporada, cada partit és complicat de treure endavant, i s’ha de treballar si vols emportar-te una sensació positiva.
‘‘Aquests moments’’, deia el tècnic, ‘‘són els que et fan estar a dalt o despenjar-te’’. Ara mateix, qualsevol equip pot aconseguir la victòria; no val mirar enrere. Cal seguir, pas a pas, i lluitar per la zona noble de la taula.
El groguencs no perden a Santo Domingo des de l’11 d’octubre, davant l’Osca. Com el Llagostera, l’Alcorcón és un equip que es fa fort a casa, i pateix a fora. Els jugadors intentaran repetir el bon partit de l’anada i endur-se els tres punts.

Dotze finals per disputar
El Llagostera confia en guanyar el màxim de punts d’aquí a final de temporada, i aconseguir la salvació. A roda de premsa, Alsina avisava que, tot i esperar dotze finals, l’equip només pensa en el partit de diumenge. No pensar en quants partits queden, sinó en guanyar el següent partit.
L’entrenador confia en el bon joc que porta oferint el Llagostera a casa per poder sumar en positiu. ‘‘És important’’, argumentava, ‘‘que plantem cara a tots els rivals, sigui quina sigui la seva posició a la lliga’’.

L’equip té clar que, el fet d’haver de disputar més partits a casa que a fora d’aquí a final de temporada, els ha d’ajudar a aconseguir el màxim de punts. L’afició està amb l’equip, i diumenge tornarà a ser el jugador número dotze. Els jugadors han entrenat a un molt bon ritme durant tota la setmana i estan molt mentalitzats de la situació actual de l’equip. Tenen ganes de capgirar la situació.
L’Oriol només demana la força que exerceixen els seus jugadors quan juguen al Nou Estadi de Palamós i gaudir de fortuna a l’hora convertir les ocasions. El d’Arenys de Mar no podrà comptar ni amb Jordi López ni amb Nando, qui són baixes; José Carlos i Ríos Reina són dubte fins a últim moment.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui