dimarts, 9 de febrer del 2016

Un altre debut amb gust amarg Fofo. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va jugar a Mendizorrotza els primers minuts amb el seu nou equip. L'atacant, que havia tingut problemes estomacals durant la setmana, no va poder evitar la derrota 09/02/16 02:00 - llagostera - E.C [Fofo Foto: JOAN SABATER.] Fofo Foto: JOAN SABATER. 1 El Llagostera, com ja és costum a domicili, va anar a remolc en el marcador i es va veure obligat a introduir canvis ofensius en la segona meitat per intentar reaccionar. També va passar a Mendizorrotza, ja que l'Alavés es va avançar amb un gol de Toquero (57'), cosa que va provocar que Oriol Alsina fes els tres canvis pràcticament consecutius. Primer va entrar Emilio i, només deu minuts després, ho van fer Benja i Fofo (77'), que debutava amb la samarreta blaugrana. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va substituir Juanjo i va ocupar la zona d'atac llagosterenca, però amb prou feines va tocar la pilota i no va poder evitar la derrota del seu nou equip. Fofo no va jugar al 100%, ja que durant la setmana va tenir problemes estomacals que van fer que no es pogués entrenar al mateix ritme que els seus companys. “He tingut bones sensacions, però hem perdut i ara haurem de reaccionar contra l'Albacete”, va dir el jugador després del partit. Després del debut de Fofo, a la plantilla del Llagostera ja només queden per debutar Ruymán, que diumenge va anar convocat després de molts mesos lesionat; Nando Quesada, ja jugador del primer equip plenament, i Álex Cruz, que també ha estat fitxat recentment i que encara no ha pogut participar per lesió. Darrera actualització ( Dimarts, 9 de febrer del 2016 02:00 )

Un altre debut amb gust amarg Fofo. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va jugar a Mendizorrotza els primers minuts amb el seu nou equip. L'atacant, que havia tingut problemes estomacals durant la setmana, no va poder evitar la derrota 09/02/16 02:00 - llagostera - E.C [Fofo Foto: JOAN SABATER.] Fofo Foto: JOAN SABATER. 1 El Llagostera, com ja és costum a domicili, va anar a remolc en el marcador i es va veure obligat a introduir canvis ofensius en la segona meitat per intentar reaccionar. També va passar a Mendizorrotza, ja que l'Alavés es va avançar amb un gol de Toquero (57'), cosa que va provocar que Oriol Alsina fes els tres canvis pràcticament consecutius. Primer va entrar Emilio i, només deu minuts després, ho van fer Benja i Fofo (77'), que debutava amb la samarreta blaugrana. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va substituir Juanjo i va ocupar la zona d'atac llagosterenca, però amb prou feines va tocar la pilota i no va poder evitar la derrota del seu nou equip. Fofo no va jugar al 100%, ja que durant la setmana va tenir problemes estomacals que van fer que no es pogués entrenar al mateix ritme que els seus companys. “He tingut bones sensacions, però hem perdut i ara haurem de reaccionar contra l'Albacete”, va dir el jugador després del partit. Després del debut de Fofo, a la plantilla del Llagostera ja només queden per debutar Ruymán, que diumenge va anar convocat després de molts mesos lesionat; Nando Quesada, ja jugador del primer equip plenament, i Álex Cruz, que també ha estat fitxat recentment i que encara no ha pogut participar per lesió. Darrera actualització ( Dimarts, 9 de febrer del 2016 02:00 ) Fofo. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va jugar a Mendizorrotza els primers minuts amb el seu nou equip. L'atacant, que havia tingut problemes estomacals durant la setmana, no va poder evitar la derrota 09/02/16 02:00 - llagostera - E.C [Fofo Foto: JOAN SABATER.] Fofo Foto: JOAN SABATER. 1 El Llagostera, com ja és costum a domicili, va anar a remolc en el marcador i es va veure obligat a introduir canvis ofensius en la segona meitat per intentar reaccionar. També va passar a Mendizorrotza, ja que l'Alavés es va avançar amb un gol de Toquero (57'), cosa que va provocar que Oriol Alsina fes els tres canvis pràcticament consecutius. Primer va entrar Emilio i, només deu minuts després, ho van fer Benja i Fofo (77'), que debutava amb la samarreta blaugrana. El davanter, l'últim fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, va substituir Juanjo i va ocupar la zona d'atac llagosterenca, però amb prou feines va tocar la pilota i no va poder evitar la derrota del seu nou equip. Fofo no va jugar al 100%, ja que durant la setmana va tenir problemes estomacals que van fer que no es pogués entrenar al mateix ritme que els seus companys. “He tingut bones sensacions, però hem perdut i ara haurem de reaccionar contra l'Albacete”, va dir el jugador després del partit. Després del debut de Fofo, a la plantilla del Llagostera ja només queden per debutar Ruymán, que diumenge va anar convocat després de molts mesos lesionat; Nando Quesada, ja jugador del primer equip plenament, i Álex Cruz, que també ha estat fitxat recentment i que encara no ha pogut participar per lesió. Darrera actualització ( Dimarts, 9 de febrer del 2016 02:00 )