diumenge, 28 de febrer del 2016

Pablo Machín Entrenador del Girona:“Ens l'hem jugat a la ruleta russa”. Article de Xavi Masachs a @lesportiucat

“Ens l'hem jugat a la ruleta russa”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va veure un partit “amb tots els condicionats que pot tenir un derbi”. “Hem començat millor nosaltres, més concentrats i amb una mica més de pilota, però ells ens feien mal amb pilotes llargues pentinades i deixades per Juanjo. S'ha anat igualant, i la segona part ha estat equilibrada, amb alguna ocasió molt clara, com el pal. En duels així, l'eficàcia decideix i solen manar les dinàmiques, per no dir un punt de fortuna”, va reconèixer l'entrenador del Girona. “Ens han assenyalat un penal, i crec que n'hi podria haver hagut algun altre, però no és qüestió de parlar d'aquests temes.” Machín, que ignorava la polèmica amb Mata, no creia que hi hagués gaires dubtes amb el penal.
El gol va culminar una fase final força embogida, d'anades i tornades. “Al final, ens l'hem jugat a la ruleta russa. Veníem a buscar la victòria sí o sí. Amb Borja, quan el partit estava més obert, buscàvem clarividència en les passades profundes. Els dos carrilers eren cada cop més extrems. Estàvem força partits, és veritat, i hauríem pogut marcar tots dos equips. I ens ha somrigut una mica més la sort, la justícia, l'encert, no ho sé. No diré que no ho meresquéssim, però ells també han fet mèrits per empatar.”
Machín va justificar el canvi de Mas per Richy al descans. “Hem fet jugar en Carles perquè ho estava fent bé, i està més ràpid que Richy en les pilotes llargues, però ens han generat problemes amb les pentinades a la seva zona. És mèrit del Llagostera, i hem mirat de corregir-ho.”
Preguntat sobre què representen els tres punts i la sèrie de set jornades sense perdre, el de Gómara va dir: “Que continuem competint bé, sent un equip sòlid i fiable. No ens fan gols amb facilitat, i tenim qualitat a dalt i, de tantes arribades, el més probable és que en marquem alguna.” Machín, però, no va voler parlar d'aspirar al play-off: “No t'ho diré fins que no aconseguim la permanència, que no és l'únic objectiu però sí el primer. Hem de continuar competint.”

ASPIRAR A ‘PLAY-OFF'?

“No ho diré fins que no assolim la permanència. Continuem competint bé”

EL DESEQUILIBRI

“En duels així, solen manar les dinàmiques, per no dir un punt de fortuna”

ES VA OBRINT

“Volíem guanyar i hem acabat força partits. Hauríem pogut marcar tots dos equips”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui