dilluns, 1 de febrer del 2016

"La permanència, a set punts". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La permanència, a set punts

Una jornada menys. El Llagostera veu ampliada la distància respecte a la zona de salvació després de finalitzar la jornada 23. La visita al camp del líder en el proper partit impedeix que el conjunt llagosterenc pugui ser optimista

Oriol Alsina atent, durant el matx contra el Lugo Foto: Q.P.

El camí cap a la salvació cada vegada fa més pujada per al Llagostera, que després dels resultats d'ahir tanca la jornada 23 amb 18 punts i a set de la permanència, la màxima distància fins ara. La victòria del Mallorca al camp de la Ponferradina (0-2) va fer entrar en descens l'Albacete, que dissabte havia perdut al camp d'un altre rival directe a la zona baixa, l'Osca (3-1), actualment l'equip que marca la línia de salvació amb 25 punts. L'escàs empat a zero contra el Lugo al Palamós-Costa Brava va impedir als gironins reduir la distància respecte a la permanència i agafar una mica d'aire per afrontar el duel complicat al camp del líder, l'Alavés (diumenge a les 17.00 h). El fet d'haver aconseguit només un punt dels 36 possibles fora de casa no permet als llagosterencs ser optimistes amb vista al matx contra el carregós i treballat equip de Bordalás.
Els números del Llagostera continuen sent insuficients per obtenir l'objectiu. Fort de mentalitat i convençut de les seves idees, mètodes i resultats, Alsina no considera que hi hagi debat sobre la seva figura a la banqueta. “No hi ha suficient gent en contra meu. No haig de demostrar res a ningú, he aconseguit molts ascensos i l'any passat vam agafar l'equip i gairebé entrem al play-off. Evidentment sempre hi ha algú crític”, va dir el tècnic.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui