dimecres, 24 de febrer del 2016

"El Llagostera podrà disposar de Chumbi". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera podrà disposar de Chumbi

Incògnites. El conjunt llagosterenc tindrà les baixes segures d'Edu Oriol i Álex Cruz i els dubtes de Ríos, Jordi López i José Carlos

La plantilla del Llagostera va entrenar ahir a Palafrugell Foto: E.C.
1
El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell en el qual van haver tres grups ben diferenciats. Per una banda el gros dels jugadors que van ser titulars el diumenge passat a Tenerife (3-1) van fer una feina de recuperació al marge de la resta, que es va exercitar a més intensitat. La principal novetat va ser veure Chumbi entrenar-se amb total normalitat, el que fa preveure que el davanter podria tornar a una convocatòria sis partits després d'haver-se lesionat al quàdriceps. També va fer part de l'entrenament amb el grup José Carlos (també acumula sis duels lesionat), tot i que l'extrem no el va completar.
D'altra banda el Llagostera no aconsegueix buidar l'infermeria, i encara té molts jugadors amb problemes físics. Per al partit contra el Girona seran baixa segura Álex Cruz (fitxat en el mercat d'hivern i que encara no ha debutat) i Edu Oriol, mentre que Ríos, Jordi López i José Carlos seran dubte fins a última hora. S'haurà de veure com evolucionen els jugadors al llarg de la setmana per saber si se'n podrà recuperar algun o no, però el que no vol el conjunt dirigit per Oriol Alsina és forçar ningú per no agreujar encara més la situació.
El Llagostera s'entrenarà cada dia fins divendres.

LLARGA ESPERA

6
partits
s'ha perdut Chumbi arran de l'última lesió, un trencament al recte del quàdriceps.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui