dijous, 11 de febrer del 2016

"Chus Herrero ja es torna a entrenar amb el grup". Article de @Gfreixa a @lesportiucat


Chus Herrero ja es torna a entrenar amb el grup

Entra i surt. El central, que va ser operat de la planta del peu fa un mes i mig, pot tornar aquesta setmana a una defensa en què no hi haurà Aimar

Chus acompanyat de Jordi López i Fran Cruz Foto: M.LLADÓ.
1
El Llagostera va tornar ahir a la feina i ho va fer amb dues sessions d'entrenament, un fet poc habitual en la disciplina llagosterenca aquesta temporada: al matí l'equip blaugrana es va exercitar a Palafrugell i a la tarda a l'estadi Palamós-Costa Brava, on normalment només s'entrena el dia abans del partit.
El primer dia d'activitat per preparar el duel de diumenge contra l'Albacete va permetre obrir una porta a l'esperança pel que fa al retorn de Chus Herrero. El central aragonès –que ahir feia 32 anys– ha acabat el procés de recuperació de la intervenció a què es va sotmetre al desembre per posar fi al dolor que li provocava el pinçament d'un nervi de la planta del peu. Chus Herrero va fer diversos exercicis amb el grup, i Oriol Alsina podria comptar amb ell per jugar alguns minuts si ho creu oportú.
Pel que fa a les baixes per a l'enfrontament de diumenge que ve a casa (17 h) contra l'Albacete, tot fa pensar que es mantindran les d'Álex Cruz, Edu Oriol, Jordi López i José Carlos, a les quals s'hauran d'afegir les sancions d'Aimar –va veure la cinquena targeta groga a Vitòria– i d'Alberto Escassi –segon partit de càstig.
D'altra banda, en el cas de Ríos Reina, s'haurà d'estar pendent de com evoluciona durant la setmana per veure si està a punt. L'andalús fa setmanes que arrossega problemes musculars i contra l'Alavés ja va ser baixa.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui